Városlista
2020. január 22, szerda - Vince

Hírek

2019. December 10. 09:41, kedd | Helyi
Forrás: petofiszallas.hu

Falugyűlést tartottak Petőfiszálláson

Falugyűlést tartottak Petőfiszálláson

2019. november 27-én pénteken került megrendezésre Petőfiszálláson a település éves Falugyűlése.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Sipos Krisztina Carmen a Kiskunfélegyházi Járási Hivatal vezetője, Csányi Sándor a Foglalkoztatási osztály vezetője, Molnár József a Földhivatali osztály vezetője, Gulyás László, az Integrál ÁFÉSZ ügyvezetője, Leiz Gábor a Kiskunfélegyházi Tűzoltóparancsnokság vezetője, Csőrszné Zelenák Katalin, a Duna-Tisza Közi Falugondnoki Egyesület vezetője, továbbá az FBH-NP Hulladékgazdálkodási Szervezet, a Nemzeti Közművek Zrt., a DAKK Zrt., a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság és a MÁV képviselője.

A Falugyűlést Szász János polgármester nyitotta meg, majd köszöntötte a megjelent vendégeket. Ezt követőn a jelenlévők megemlékeztek az elhunyt petőfiszállási lakosokról.

A Falugyűlés napirendi pontjai a következők voltak: a 2019-es év gazdasági adatai és rövid beszámoló az önkormányzat tevékenységéről, a 2020-es évre vonatkozó tervek, elképzelések, majd pedig az egyéb napirendi pontban felszólalhattak, illetve kérdezhettek a jelenlévő lakosok.

A meghívott vendégek közül a kérdések révén többen beszéltek a hivatalok és szolgáltatók Petőfiszállást érintő aktualitásairól. A Képviselő-testület tagjai is felszólaltak néhány mondatban. Mint minden évben, ezúttal is átadták az elismerő okleveleket az intézmények dolgozói részére az egész éves kiemelkedő munkájuk méltatására.

A Falugyűlés lezárását követően a megjelenteket az önkormányzat vendégül látta egy kis teával, pogácsával és zsíros kenyérrel.


Cikk és képek: Nagy Tímea (petofiszallas.hu)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 21. 13:35, kedd | Helyi

Rekord számú maskarás búcsúztatja a telet az idei busójáráson

Minden eddiginél több, 1750 maskarással űzik a telet az egy hónap múlva kezdődő mohácsi busójáráson, amelyre a szervezők kedvező időjárás esetén napi 50-60 ezer érdeklődőt várnak.

2020. Január 21. 11:57, kedd | Helyi

Nem ördögtől való az esti 10 órai evés sem

A kövérség elleni harc azonban nem csak az egyén feladata - vallja a diabetológus szakember.

2020. Január 21. 11:49, kedd | Helyi

Milyen orvosi igazolás kell a jövedelemadó-kedvezményhez?

A személyi kedvezmény a személyi jövedelemadóból vehető igénybe.

2020. Január 21. 11:43, kedd | Helyi

Várják az ajánlásokat a kitüntető díjakra

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata – a 10/2016. /IV. 01./ önkormányzati rendelete alapján – lehetőséget biztosít kitüntető cím, kitüntető díjak és elismerő oklevél adományozására.