Városlista
2020. augusztus 9, vasárnap - Emőd

Hírek

2019. December 10. 09:41, kedd | Helyi
Forrás: petofiszallas.hu

Falugyűlést tartottak Petőfiszálláson

Falugyűlést tartottak Petőfiszálláson

2019. november 27-én pénteken került megrendezésre Petőfiszálláson a település éves Falugyűlése.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Sipos Krisztina Carmen a Kiskunfélegyházi Járási Hivatal vezetője, Csányi Sándor a Foglalkoztatási osztály vezetője, Molnár József a Földhivatali osztály vezetője, Gulyás László, az Integrál ÁFÉSZ ügyvezetője, Leiz Gábor a Kiskunfélegyházi Tűzoltóparancsnokság vezetője, Csőrszné Zelenák Katalin, a Duna-Tisza Közi Falugondnoki Egyesület vezetője, továbbá az FBH-NP Hulladékgazdálkodási Szervezet, a Nemzeti Közművek Zrt., a DAKK Zrt., a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság és a MÁV képviselője.

A Falugyűlést Szász János polgármester nyitotta meg, majd köszöntötte a megjelent vendégeket. Ezt követőn a jelenlévők megemlékeztek az elhunyt petőfiszállási lakosokról.

A Falugyűlés napirendi pontjai a következők voltak: a 2019-es év gazdasági adatai és rövid beszámoló az önkormányzat tevékenységéről, a 2020-es évre vonatkozó tervek, elképzelések, majd pedig az egyéb napirendi pontban felszólalhattak, illetve kérdezhettek a jelenlévő lakosok.

A meghívott vendégek közül a kérdések révén többen beszéltek a hivatalok és szolgáltatók Petőfiszállást érintő aktualitásairól. A Képviselő-testület tagjai is felszólaltak néhány mondatban. Mint minden évben, ezúttal is átadták az elismerő okleveleket az intézmények dolgozói részére az egész éves kiemelkedő munkájuk méltatására.

A Falugyűlés lezárását követően a megjelenteket az önkormányzat vendégül látta egy kis teával, pogácsával és zsíros kenyérrel.


Cikk és képek: Nagy Tímea (petofiszallas.hu)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 09:22, vasárnap | Helyi

Felborult egy busz, meghalt egy ember az M5-ös autópályán

2020. Augusztus 08. 12:00, szombat | Helyi

Történelmi emlékek

A Kiskunsági Nemzeti Park legkisebb területegysége, a Szikra és az Alpári-rét a Kecskeméttől mintegy 25 km-re, keletre található Tisza-ártér legértékesebb része.

2020. Augusztus 08. 11:00, szombat | Helyi

Miért nem emlékszünk az álmunkra?

Miért van az, hogy míg egyesek akár napok múltán is fel tudják idézni az álmaikat, addig mások egyáltalán nem emlékeznek rájuk?

2020. Augusztus 08. 09:00, szombat | Helyi

Így hat a testre, ha abbahagyjuk a sportolást

Szinte minden fitneszrajongó életében eljön az a pont, amikor bedobja a törölközőt, mind átvitt, mind szó szerinti értelemben.