Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. December 10. 09:41, kedd | Helyi
Forrás: petofiszallas.hu

Falugyűlést tartottak Petőfiszálláson

Falugyűlést tartottak Petőfiszálláson

2019. november 27-én pénteken került megrendezésre Petőfiszálláson a település éves Falugyűlése.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Sipos Krisztina Carmen a Kiskunfélegyházi Járási Hivatal vezetője, Csányi Sándor a Foglalkoztatási osztály vezetője, Molnár József a Földhivatali osztály vezetője, Gulyás László, az Integrál ÁFÉSZ ügyvezetője, Leiz Gábor a Kiskunfélegyházi Tűzoltóparancsnokság vezetője, Csőrszné Zelenák Katalin, a Duna-Tisza Közi Falugondnoki Egyesület vezetője, továbbá az FBH-NP Hulladékgazdálkodási Szervezet, a Nemzeti Közművek Zrt., a DAKK Zrt., a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság és a MÁV képviselője.

A Falugyűlést Szász János polgármester nyitotta meg, majd köszöntötte a megjelent vendégeket. Ezt követőn a jelenlévők megemlékeztek az elhunyt petőfiszállási lakosokról.

A Falugyűlés napirendi pontjai a következők voltak: a 2019-es év gazdasági adatai és rövid beszámoló az önkormányzat tevékenységéről, a 2020-es évre vonatkozó tervek, elképzelések, majd pedig az egyéb napirendi pontban felszólalhattak, illetve kérdezhettek a jelenlévő lakosok.

A meghívott vendégek közül a kérdések révén többen beszéltek a hivatalok és szolgáltatók Petőfiszállást érintő aktualitásairól. A Képviselő-testület tagjai is felszólaltak néhány mondatban. Mint minden évben, ezúttal is átadták az elismerő okleveleket az intézmények dolgozói részére az egész éves kiemelkedő munkájuk méltatására.

A Falugyűlés lezárását követően a megjelenteket az önkormányzat vendégül látta egy kis teával, pogácsával és zsíros kenyérrel.


Cikk és képek: Nagy Tímea (petofiszallas.hu)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.