Városlista
2024. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2017. Január 09. 12:40, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

2017-re újjászületett az uszodánk is

2017-re újjászületett az uszodánk is

2015-ben városunk vezetése elindította a Félegyháza Újjáépül Programot. Ennek egyik fő elemét alkotta a jelenlegi strand megújítása, újjáépítése.

S lám egy év elteltével 2017. januárjában átadásra kerülhetett a modernizálódott és megszépült komplexum.

Ha részleteiben is megvizsgálják a sport- és szabadidős létesítményt, láthatják, hogy az épület teljes egészében megújult. Szinte csak az alapszerkezet maradt. Új fűtés, új vízhálózat, új villamoshálózat, új burkolatok, új szaniterek kerültek kihelyezésre. S ami talán a legfontosabb, hogy egy olyan öltözőrendszert alakítottak ki, mely a kor elvárásainak tökéletesen megfelel. Már nem azzal kell szembesülnünk délután négy órakor, hogy nincs öltöző kabin – mondta el a megjelenteknek városunk polgármestere Csányi József az ünnepélyes megnyitón.
Nemcsak a szabadidős vízi sportoknak lesz ezentúl méltó színhelye, hanem azoknak a félegyházi úszóknak, sportolóknak is, akik edzéseiket ezentúl kulturált körülmények között tudják végezni nap mint nap.

Csányi József polgármester azt is elárulta, hogy ezzel a munkáknak még nincsen vége, hiszen számtalan szépítési és építési munkálat vár még az intézményre, és 2017-ben is folytatódni fog a fejlesztés. Ez a folyamat már tavaly megkezdődött a gyermekcsarnok kialakításával, melynek legfőbb ösztönzője Bajzák Andrea kommunikációs és oktatási ügyintéző volt.
A polgármester Andrea neve mellett még említést tett Szatmári Andreának a Kiskunfélegyházi Városgazdálkodási Intézmény igazgatónőjének munkájáról, aki időt, energiát nem kímélve segített abban, hogy ez a projekt ilyen formán tudjon megvalósulni.

Örömmel tett említést arról is Csányi József polgármester, hogy városvezetésünknek teljesült az az eltökélt szándéka is, miszerint Félegyházán félegyházi vállalkozóknak kell dolgozni. Az ELŐ-SZER Kft. és Seres József ügyvezető tulajdonosnak köszönhetően, látható hogy a félegyházi vállalkozók is képesek minőségi munkával elkészíteni egy új beruházást.

A fentiek mellett, igazán örömteljes hír, hogy árait tekintve nem lett sokkal drágább a fürdőzés és úszás Kiskunfélegyházán. A jelképes áremelés mellett a Félegyházi Kártya, mely nemrég került forgalomba városunkban, komoly kedvezményeket biztosít a vízi sportok és a pancsolás, szaunázás és gőzfürdő kedvelőinek egyaránt. A kártyát természetesen nemcsak a strandon, hanem városunk több vállalkozásánál használhatják.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 08:05, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. február 18. - Nagyböjt 1. vasárnapja

2024. Február 25. 08:00, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. február 25. - Nagyböjt 2. vasárnapja

2024. Február 24. 18:47, szombat | Helyi

Új igazgató a kecskeméti Mercedes gyárban

Jens Bühlert nevezték ki a német autógyár kecskeméti egységének élére.

2024. Február 24. 08:04, szombat | Helyi

Adj vért és ments meg három életet

Az Országos Vérellátó Szolgálat Bács-Kiskun vármegyei kiszállásos véradási helyszíneit közöljük február 26. – március 3. között