Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Április 06. 11:59, szerda | Helyi
Forrás: -Szerk.-

Városalapítók Hete idén az egészség jegyében

Városalapítók Hete idén az egészség jegyében

Idén Kiskunfélegyháza lett az ország egyik Egészségvárosa. A Városalapítók Hete idén az egészség jegyében kerül megrendezésre!

A Richter Egészségváros mottója “Egészség ezreknek, milliók a kórháznak” alapján a családi programsorozat célja, hogy mindenki egyszerre tehessen valamit saját maga és családja egészségéért és városa egészségügyének fejlesztéséért – a helyi kórház számára nyújtandó adomány formájában.

A Városalapítók Hetének szombati napján (május 21-én) a város központjában lehetőség lesz ingyenes szűrővizsgálatokon, tanácsadásokon, előadásokon, váradáson, tornán, teszt kitöltésen vagy fitnesz eszközök használatában részt venni, melyekért adománypontok járnak. A pontokat a sátrakban segédkező hoszteszek ragasztják be egy füzetbe. A beváltott pontok mindegyike 300 forintot ér, melyet a Richter kórházunk számára ajánlj fel és fizet ki.

A pontgyűjtő füzetben megtalálható lesz minden fontos információ a programról, az igénybe vehető szolgáltatásokról, az előadásokról, valamint térkép segíti majd az eligazodást. Távozáskor, de legkésőbb aznap 17 óráig a füzet perforált lapját kell leadni a Richter sátorban vagy az információs pontokon. A nap folyamán számos sztárvendéggel is találkozhat.

Pontokat érő kuponokhoz már a megelőző rendezvényeinken (Tavaszi Virágünnep, Majális) hozzájuthat, melyet május 21-én matricára válthat, ezzel is növelve a kórház adományának összegét.

Egy városi összefogás valósulhat meg a kórházunkért! Önnek nem kell mást tennie, mint eljönni, részt venni a programokon és gyűjteni a matricákat a füzetbe, melyeket a Richter forintosít a helyi egészségügyünk javára.

Tegyünk együtt Kiskunfélegyházáért!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.