Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Hírek

2011. November 15. 14:04, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

14 éves fiúkat közvetítettek szexmunkára - VIDEÓ

14 éves fiúkat közvetítettek szexmunkára - VIDEÓ

Szexuális szolgáltatásokra külföldre is közvetített kiskorú fiúkat az a pedofilbanda, amelyet a napokban leplezett le a rendőrség a főváros IV. kerületében – tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden.

Hozzátették, hogy a nemzetközi pedofilhálózat két magyar tagját előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, és eljárás folyik egy német férfi ellen is. A BRFK tájékoztatása szerint egy 35 éves férfi egy újpesti lakásban szervezte a 14 éves fiúk szexuális szolgáltatásait, de külföldre is kivitték őket idősebb férfiaknak anyagi ellenszolgáltatásért.

A magyar rendőrök a nemzetközi pedofilhálózat felszámolása érdekében felvették a kapcsolatot a német hatóságokkal, és a nyomozás várhatóan több más európai országot is érint majd – közölték.

Címkék: előzetes, pedofil, razzia

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.

2023. Január 05. 11:41, csütörtök | Kék hírek

Egy bakonyi faluban találtak rá a rendőrök a Szlovákiából eltűnt 15 éves lányra

Egy szlovák állampolgár eltűnéséről tájékoztatta a rendőrséget a külföldi társszerve. A fiatal lány nyugtalanító eltűnését édesapja jelentette be 2023. január 3-án.

2023. Január 04. 16:18, szerda | Kék hírek

Győrbe ment bulizni szilveszterkor a 24 éves Barbara, azóta nem látták

Utoljára életjelet 2023. január 1-jén a hajnali órákban adott magáról, amikor ismeretlen személy telefonjáról felhívta az édesanyját.

2022. December 20. 17:36, kedd | Kék hírek

Bűnszervezetet számolt fel a TEK Pápán

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján folytat nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetésének gyanúja miatt.