Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Március 14. 13:57, szerda | Belföld
Forrás: mti

125 magyar fellépő lesz a VOLT Fesztivál

125 magyar fellépő lesz a VOLT Fesztivál

Százhuszonöt magyar fellépője lesz az idei soproni Telekom VOLT Fesztiválnak június 26-tól 30-ig. A teljes hazai élmezőny koncertet ad, köztük a Brains, a Punnany Massif, a Wellhello, a Kiscsillag, a Road és a Quimby.

A VOLT-on ünnepli 50. születésnapját június 27-én Ákos, 28-án pedig Lukács László, a Tankcsapda frontembere. A Tankcsapda az Iron Maiden előtt és a Skillet után lép a nagyszínpadra, a nyitónapra a Depeche Mode előzenekaraként a Bëlga kapott meghívást a VOLT-ra, utánuk a Vad Fruttik következik - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

A borászokat és boraikat bemutató Poncichter Bornegyedben, a Sopron színpadon lép fel például a Budapest Bár, Bérczesi Róbert szólóban és a hiperkarmával, az Európa Kiadó, a Pál Utcai Fiúk, a Blahalouisiana, a Honeybeast és a TNT. A Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató idei nyolc résztvevője szintén vendég a VOLT-on, a győztes a nagyszínpadon lép fel.

Néhány további név a kínálatból: 30Y, Akkezdet Phiai, Anna & the Barbies, AWS, Barabás Lőrinc Quartet, Bëlga, Brains, Caramel, Fran Palermo, Ganxsta Zolee és a Kartell, Irie Maffia, Ivan & the Parazol, Jónás Vera Experiment, Kiscsillag, Leander Kills, Lóci Játszik, Lord, Magashegyi Underground, Majka & Curtis, Müller Péter Sziámi AndFriends, Péterfy Bori & Love Band, Punnany Massif, Quimby, Random Trip, Road, Szabó Balázs Bandája, Takáts Tamás Blues Band, Tátrai Tibor és a Jazztelen, Qualitons, Wellhello.

A szervezők közleményéből kiderül, hogy költözik a Petőfi Zenei Díj nagyszabású showja: két év VOLT után idén a zamárdi Strand Fesztiválon adják át a díjakat, augusztus végén.

Címkék: fesztivál, VOLT

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk