Városlista
2023. február 6, hétfő - Dóra

Hírek

2017. December 15. 09:39, péntek | Helyi
Forrás: the-body-shop.hu

10 különleges karácsonyi ajándék, amelynek a rászoruló gyerekek is velünk örülhetnek

10 különleges karácsonyi ajándék, amelynek a rászoruló gyerekek is velünk örülhetnek

Az év vége és a karácsony közeledtével sokan elkezdenek jobban figyelni önmagukra, a lelki dolgokra és az értékekre. Vannak, akik a környezetükkel szemben válnak nyitottabbá és szeretnének valami jót cselekedni. Azoknak, akik úgy érzik, hogy segíteni akarnak a rászorulókon, de nincs elegendő idejük rá, hogy önkénteskedjenek vagy civil szervezeteket keressenek fel, remek megoldás lehet, ha olyan ajándékot vásárolnak szeretteiknek, amellyel egyúttal segíthetnek is.

A The Body Shop szeretne szerepet vállalni abban, hogy azoknak a gyermekeknek is szép karácsonya legyen, akik nem élnek szerencsés körülmények között. A cég limitált kiadású karácsonyi ajándékdobozaiba a már jól megszokott és közkedvelt test- és arcápolókat rejtette, méghozzá különleges, játékos csomagolásban. Ezeknek a termékeknek a megvásárlásával a vevők nem csupán hozzátartozójuknak szereznek majd meglepetést, de abban is segítik a The Body Shopot, hogy a rászoruló gyermekeknek örömöt szerezhessen.

10 különleges ajándék közül választhatnak a jót cselekedni vágyók. Ilyen például a Robot persely ajándékdoboz, melynek eladásai után azokat a gyermekeket támogatja a The Body Shop, akiknek a háború miatt nem gondtalan a gyermekkora. Ez a kis robot, miután kiürülnek belőle a tusfürdők és ajakápolók, átalakul persellyé, arra tanítva a kicsiket és a nagyokat, hogy spóroljanak és segítsenek azoknak, akik rászorulnak. A szeretnivaló kézkrém válogatás szintén limitált kiadású ajándékdoboza 6 különböző, illatos és ápoló terméket tartalmaz, mellyel a hidegebb hónapokban is a pihe-puha kézfejek élményét ajándékozhatjuk a hozzánk közelállóknak. Az Ecc-Pecc testvaj válogatás kifejezetten kreatív csomagolása az öt legnépszerűbb testvajat rejti magában és egy pörgettyűt, hogy könnyebb legyen eldönteni mikor, melyikkel kényeztesse bőrét a csomag boldog tulajdonosa. Az Argános ajándékdoboz a fürdőzés és a testápolás tökéletes kiegészítőit rejti magában. A szépséges ünnepi csomagolás egy útvesztőt is tartalmaz, hogy a gyerekek is jól szórakozzanak, amíg Anya a bőrét kényezteti. Az Epres ajándékdoboz azoknak a legjobb ajándék, akik a gyümölcsös fürdőzés és testápolás rajongói. Ebben a dobozkában egy szókirakó is található, amelyben a mesés alapanyagok szavait lehet felfedezni.

Úgy tűnik, hogy idén a The Body Shop nem volt híján a kreatív ötleteknek, a dobozok között található például egy mókás, száj formájú neszesszer is, mely a Holland neszesszáj fantázianevet viseli. Ezen kívül választható még a limitált kiadású ünnepi illatokat tartalmazó karácsonyi szappan válogatás, a varázslatos ragyogást biztosító Glow For it csillámpúder, a sminkimádók számára pedig a The Night is Mine All-in-One paletta lesz a legnagyszerűbb ajándék, amely az egy matt és két csillogós szemhéjpúder mellett, még egy highlightert és egy rúzst is rejt. A The Body Shop azokra is gondolt, akik a számukra fontos férfiaknak szeretnének kedveskedni. A kínálat része egy, a speciálisan a férfiak arcbőrére kifejlesztett professzionális borotválkozó készlet is, amely már játékos csomagolásával is leveszi a lábáról tulajdonosát. A Maca Root borotválkozó ajándékdoboz belsejében egy „Keresd meg a különbségeket” játék is található.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 05. 17:15, vasárnap | Helyi

A városért imádkozni azt jelenti, hogy egy nagy családért fohászkodunk

Ma (február 5-én) tartották a Sarlós Boldogasszony Templomban a város áldásáért felajánlott szentmisét, melyet Geszler Péter esperes plébános celebrált.

2023. Február 05. 16:02, vasárnap | Helyi

Megkapták szalagjaikat a Kossuth szakképző iskola diákjai is

A Kiskunhalasi SzC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium február 4-én (szombaton) tartotta szalagavató ünnepségét a Városi Sportcsarnokban.

2023. Február 05. 15:27, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Évközi ötödik vasárnap – 2023. február 5.

2023. Február 05. 15:27, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

Évközi ötödik vasárnap – 2023. február 5.