Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Február 08. 15:00, vasárnap | Életmód
Forrás: tudasfaja.com

10 érdekes tény a barna szemű nőkről

10 érdekes tény a barna szemű nőkről

Van különbség barna, zöld és kék szemű lányok között is bőven. Az alábbi összeállításban azt gyűjtöttük össze, milyen tipikus tulajdonságokkal rendelkeznek a barna szeműek. Neked is barna a szemed?

Van különbség barna, zöld és kék szemű lányok között is bőven. Az alábbi összeállításban azt gyűjtöttük össze, milyen tipikus tulajdonságokkal rendelkeznek a barna szeműek. Neked is barna a szemed? Mennyi tulajdonság igaz rád?

Megbízhatóság
Egy tanulmány kimutatta, hogy a barna szem sokkal barátságosabb, így az emberek jobban bíznak a barna szemű lányokban. Lehet számítani rájuk és bizalomra méltóak.

Szenvedély
A barna szemű lányok általában szenvedélyesek és romantikusak, így párválasztásnál ez egy jó szempont lehet. Igénylik a szeretetet, ám ha nem kapják meg, a meleg barna szemek gyorsan hideg tekintetté válhatnak.

Energia
A barna szemű lányok nagyon energikusak és nyitottak minden bulira és kikapcsolódási lehetőségre. Mellettük nem lehet unatkozni, hiszen természetükből adódóan érdekesek.

Erőszakos természet
A barna szemű lányok sokkal agresszívabbak, mint másmilyen színű társaik. Persze nem negatív értelemben, de mindig kiállnak a véleményük mellett, sőt, nagyon ragaszkodnak az igazukhoz.

Nagy szív
A barna szemű lányoknak hatalmas szívük van, jobban szeretnek adni, mint kapni és ezt általában meg is teszik. Boldogok, ha segíthetnek másokon.

Ambíciók
A barna szemű lányok nagyon ambiciózus természetűek akár a munkát, akár a magánéletet nézzük. Nem adják fel soha, igazi harcosok. Nem érik be a 80%-al, szeretnek mindig mindenben 100%-on teljesíteni.

Reflektorfény
A barna szemű lányok szeretnek a reflektorfényben lenni, nem érik be az asztal mögötti csendes munkával. Keményen megdolgoznak az elismerésért.

Kötekedés
A barna szemű lányok szeretnek kötekedni családtagjaikkal és barátaikkal egyaránt, de nem a rossz értelemben. Az ugratás, megviccelés a vérükben van.

Vezetők
Azok a nők, akik barna szeműek, igazi vezetőnek születtek. Kemények és ambiciózusak, néha még parancsolgatók is, de ugyanakkor másokat is motiválnak.

Gondoskodás
A kemény és ambiciózus külső általában érzékeny, gondoskodó és szeretetteljes belsőt rejt. Szeretnek álmodozni és örök reménykedők – tehát pozitív emberek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 05:00, péntek | Életmód

Fonogram-életműdíjat kapott az Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András

Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián - közölte a díj kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.