Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Január 04. 14:19, hétfő | Helyi sport
Forrás: futsalhungary.hu

Ismét Szabó Bogi az év női futsalosa

 Ismét Szabó Bogi az év női futsalosa

Az MLSZ döntése alapján az Astra Bulls 14 szeres­ válogatott játékosa bizonyult 2015 legjobb női futsal játékosának.

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén a női futsalosok között Szabó Boglárka lett a legjobb., immár harmadik alkalommal. ­

Változtatás nélkül közöljük Bogi nyilatkozatát, amelyet olvasván sok mindent megérthetünk abból, hogy miért szeretik annyira a lányok a futsalt. Megszívlelendő gondoltok mindannyiunk számára, akik döntési helyzetben vagyunk, lehetünk a női futsalt illetően.

Szabó Boglárka: - Megtisztelő számomra, hogy idén is megválasztottak az év legjobb női futsalosának. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki ebben az évben is mellettem állt, segített és biztatott, vagy éppen a földön tartott. Viccet félre téve ez az év is sikeres volt és ez minden esetben csapatmunka most már a magánéletemben is.

Az év második felében nem fektettem nagy hangsúlyt a sportra, úgyhogy most finoman szólva van honnan építkezni. Remélem, hogy össze tudom szedni magam, és folytatni a munkát, merthogy egy klasszikus idézetet mondjak, „nem a cél a lényeg, hanem az oda vezető út.” Ez a sportra is igaz, bár az eredmények minősítik a munkát, a munka, a belefektetett energia és idő az, ami maradandó értékekre tanítja meg az embert.

A sport az emberek miatt lesz értékes, azok miatt, akik tesznek érte, akik részt vesznek benne, akik szeretnek, tisztelnek, küzdenek és dolgoznak. Néha hiába, néha eredményesen. Vannak, akik feladják, és vannak, akik hitet adnak azoknak, akik feladnák. Ettől szép a sport, ezért értékes a futsal és mindenki aki futsal világába mozog. Szerintem sokat erősödött a bajnokság, és sokkal izgalmasabb lett, szóval a jövő évben is arra számítok, hogy kiélezett meccsek, fantasztikus teljesítmények lesznek, és kíváncsian várom a folytatást.

Ezt a lehetőséget megragadva, szeretnék sikerekben gazdag és boldog újévet kívánni minden kedves olvasónak, játékostársamnak, edzőnek és szimpatizánsnak. Ebben az évben is FUTSALOZZUNK egy jót!

Címkék: futsal, játékos, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.