Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Augusztus 07. 10:37, péntek | Helyi
Forrás: Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Horrorkaravánt szűrtek ki a rendőrök

 Horrorkaravánt szűrtek ki a rendőrök

Autószállító tréler vontatott egy másik autószállító trélert az M5-ös autópálya Csongrád-Csanád megyei szakaszán. A rendőrök intézkedtek.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2020. augusztus 5-én délelőtt, az M5-ös autópálya domaszéki lehajtójánál vezették ki a szerb honosságú járműveket a sztrádáról. A rendőrök azért intézkedtek a sofőrökkel szemben, mert a meghibásodott kisbuszból és trélerből álló járműszerelvényt egy olyan kisteherautó vontatta, ami szintén egy trélert húzott. Az ellenőrzés során az egyenruhások megállapították továbbá, hogy a járműveket szabálytalanul, egy rakományrögzítő hevederrel kapcsolta össze a két férfi.

A rendőrök a sofőrökkel szemben helyszíni bírságot szabtak ki és megszüntették a balesetveszélyes állapotot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.