Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Augusztus 06. 09:11, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Visszatér a száraz, nyári idő

Visszatér a száraz, nyári idő

Kora délelőtt délnyugaton lehet erősen felhős ég, errefelé fordulhat elő zápor, zivatar, de a nap nagy részében száraz, meleg idő várható – olvasható a met.hu előrejelzésében.

Délelőtt délnyugaton lehet még erősen felhős ég, főleg errefelé fordulhat elő zápor, zivatar. Napközben itt is csökken a felhőzet, és megszűnik a csapadék.

Délután az ország legnagyobb részén már napos, csapadékmentes idő valószínű. Az északi, északkeleti szél helyenként megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik.

A hőmérséklet kora délután 27, 33, késő este 18, 23 fok között valószínű. A hét utolsó napjaira is igazi strandidőt vár az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Címkék: esőzés, nyári idő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.