Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Február 27. 07:31, szombat | Belföld
Forrás: mti

Továbbra is tilos a gyűlés

Továbbra is tilos a gyűlés

Továbbra is tilos a gyűlés a koronavírus-járvány miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu holnapon.

A közleményben azt írták, hogy a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló rendelet értelmében rendezvényt, gyűlést szervezni, tartani, és annak helyszínén tartózkodni tilos.

A rendőrség azt kéri, hogy az egészség védelméért mindenki tartsa be a szabályokat.

Kiss Róbert, a járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a pénteki online sajtótájékoztatón közölte: február 28-ára egy magánszemély egy közösségi oldalon gyülekezésre hívja fel a lakosságot.

Hangsúlyozta, hogy rendezvényt, gyűlést szervezni, tartani, annak helyszínén tartózkodni tilos. A résztvevők a csoportosulással saját és mások egészségét veszélyeztethetik, ezért Kiss Róbert mindenkit arra kért, hogy tartsa be a védelmi intézkedéseket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott