Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Blog | Könyvespolc

2013. Március 24. 18:35, vasárnap

Cassandra Clare - Csontváros

Cassandra Clare - Csontváros

Cassandra Clare lendületes, sziporkázó és végtelenül lebilincselő regénye szórakoztató, vad utazásra viszi az olvasókat, akik azt fogják kívánni, bárcsak sose érnének az út végére.

Amikor a tizenöt éves Clary Fray elindul a Pandemonium nevű New York-i klubba, aligha számít rá, hogy egy gyilkosság tanúja lesz – amit ráadásul három, különös tetoválásokkal borított és bizarr fegyverekkel hadonászó tinédzser követ el. A holttest aztán eltűnik a semmiben. Nehéz kihívni a rendőrséget, ha a gyilkosok mindenki más számára láthatatlanok, és semmi - még egy vércsepp sem - bizonyítja, hogy egy fiú meghalt. De fiú volt-e az áldozat egyáltalán?
Így találkozik Clary először az Árnyvadászokkal, akik azért küzdenek, hogy megszabadítsák a földet a démonoktól. Közülük való az angyali külseje ellenére igazi bunkó módjára viselkedő Jace is. Clary egyetlen nappal később, akarata ellenére már bele is csöppen Jace világába: édesanyja eltűnik, őt magát pedig megtámadja egy démon. De miért érdekelne egy démont két olyan hétköznapi mondi, mint Clary és az édesanyja? És hogyan tett szert Clary egyszer csak a Látásra? Az Árnyvadászok tudni szeretnék…
Cassandra Clare lendületes, sziporkázó és végtelenül lebilincselő regénye szórakoztató, vad utazásra viszi az olvasókat, akik azt fogják kívánni, bárcsak sose érnének az út végére.

Szerző(k): Cassandra Clare

Eredeti cím: City of Bones

Eredeti nyelv: angol

Műfaj: Fantasy, Ifjúsági, Regény, Romantikus

Kiadás éve: 2007

Fordító(k): Kamper Gergely

Magyar kiadás dátuma: 2009

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.

Oldalak száma: 468

ISBN szám: 9789632450957

Kapcsolódó könyvek:

Sorozat: A végzet ereklyéi
Cassandra Clare - Hamuváros (A végzet ereklyéi II.)
Cassandra Clare - Üvegváros (A végzet ereklyéi III.)
Cassandra Clare - Bukott angyalok városa (A végzet ereklyéi IV.)
Cassandra Clare - Elveszett lelkek városa (A végzet ereklyéi V.)
Cassandra Clare - Mennyei tűz városa (A végzet ereklyéi VI.)

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. Június 20. 11:37, péntek | Könyvespolc

Brent Weeks - Az árnyékvilág peremén

Kylar leszámolt orgyilkos életével. Az Istenkirály hatalomátvétele után a mestere, Durzo, és legjobb barátja, Logan halottak. Kylar új életet kezd: egy új városban, új barátokkal, új hivatással.

2014. Április 10. 15:01, csütörtök | Könyvespolc

Andreas Eschbach - Összeomlás

Andreas Eschbach ezúttal egy lélegzetelállítóan izgalmas világvége-thrillerrel jelentkezik, amely mai, energiaínséges, kőolajfüggő világunkban a lehető legaktuálisabb kérdéseket teszi fel.

2014. Február 06. 15:48, csütörtök | Könyvespolc

Stephenie Meyer - Újhold

Bella mer szeretni. Az élete árán is. Edward Cullen titkokkal terhes hosszú élete során először igazán boldog végre. És ekkor kezdődnek csak az igazi bajok.