Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Október 05. 17:26, péntek | Belföld
Forrás: mti

Változik a forgalomterelés az M1-esen, forgalomkorlátozásra kell számítani a hétvégén

Változik a forgalomterelés az M1-esen, forgalomkorlátozásra kell számítani a hétvégén

Átalakítják a forgalomterelést szombaton és vasárnap az M1-es autópálya Bicske és Tatabánya közötti szakaszán zajló munkákhoz kapcsolódóan, ezért forgalomkorlátozásokra kell számítani

- közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint harmadik, egyben utolsó üteméhez ért az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalának felújítása a 28-as és 40-es kilométer között.

Szombaton 7 és 16 óra között elbontják Óbarok és Bicske között a belső sáv korlátozását, így a közlekedők az eredeti forgalmi rend szerint közlekedhetnek majd. Szombat 12 és 18 óra között lerövidítik a Budapest felé vezető oldalon - Bicske és Herceghalom között - a jelenlegi hat kilométeres sávelhúzást három kilométerre, ezért a belső sávot lezárják, az autósok ez idő alatt csak egy sávon közlekedhetnek.

Ugyanakkor vasárnap 9 és 18 óra között a Budapest felé vezető oldalon meghosszabbítanak egy másik sávelhúzást, a munkálatok ideje alatt itt is torlódásra kell számítani. Az utolsó ütemhez szükséges sávelhúzás összesen nyolc és fél kilométeres lesz Óbaroktól a 37-es kilométerig.

A teljes, 12 kilométeres szakaszt érintő beruházás az előzetes ütemterveknek megfelelően halad, november közepére várható annak teljes körű befejezése.

Címkék: Autópálya, forgalom, M1

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.