Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Január 29. 15:33, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Újra Majka paródiával tarol az Irigy Hónaljmirigy - VIDEÓVAL

Újra Majka paródiával tarol az Irigy Hónaljmirigy - VIDEÓVAL

Egy nap alatt 600.000-en látták a videót

Majka Belahalok című dalának feldolgozása után, a nagyszájú rapper legújabb slágerét is górcső alá vette az Irigy Hónaljmirigy. A Mindenki táncol alig két hónapja robbant be, és azóta több mint 14 millió megtekintésnél jár. A ’90-es éveket feldolgozó nóta igencsak beindította az IHM fantáziáját, és a fiúk persze most sem fogták vissza magukat… Legújabb paródiájuk még csak tegnap debütált, és máris 600.000-es nézettségnél tart.

Habpartik, rave zene, melírozott haj: néhány gyöngyszem az ezredfordulóról. Majka legújabb dalát a ’90-es évek ihlette, és az IHM úgy érezte, a showman munkásságát most sem hagyhatják szó nélkül.

„Majka Mindenki táncol című dala annyira adta magát, hogy nem lehetett elmenni mellette. Ő egyébként is jól bírja a kritikát, ez már az előző feldolgozásnál is kiderült” – kezdte viccelődve Sipos Peti. „Ahogy a múltkori klipnél, most is Tomi alakította Majkát, akinek természetesen szexi táncoslányai is voltak, ahogy az eredeti dalban is. A fiúk imádták a vadító, piros lakkszoknyát és a feszülős felsőt” – tette hozzá Peti.
Az IHM-es fiúk ezúttal nem csak a videoklipre hegyezték ki a paródiát, igyekeztek Majka egész pályafutását végigkövetni, így láthatjuk műsorvezető- és zsűritársait is, például Tillát és Hajós Andrást.

„Főleg a meghatározó tévés szerepeiben láthatjuk, de olyan műsorokat is kapott tőlünk, amikben még nem szerepelt… Mi ezeket is megszavaztuk neki előre” – mesélte Sipos Tomi, aki már rutinosan bújt az énekes bőrébe, és azt is elárulta, hogy február 10-én az arénás koncerten a közönség élőben is láthatja majd az új produkciót.

De hogy mit szólt mindehhez Majka?
„Örülök neki, hogy a srácok csináltak rólam még egy klipet. Megtiszteltetés, mert gondolom, hogy karakteres személyiségnek tartanak. Egyébként meg nagyon jóban vagyunk a fiúkkal.” – mesélte Majka, aki a videó végén egy rövid üzenetben reagált az új paródiára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára