Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Június 15. 17:15, péntek | Bulvár
Forrás: mti

Új Paul McCartney-lemez a láthatáron

Új Paul McCartney-lemez a láthatáron

Paul McCartney a közösségi médián keresztül az elmúlt napokban több üzenetet és képet posztolt, amelyek egy új stúdiólemez megjelenését vetítik előre.

A világsztárral kapcsolatos legfrissebb információkat a McCartney-val kapcsolatban rendszeresen jól értesült Macca News blog összesítette. Mint írták, minden jel arra mutat, hogy a zenész a legkésőbb a jövő héten új kislemezt jelentet meg, és nyilvánosságra hozza készülő új albuma címét is.

A 76. születésnapját jövő hétfőn ünneplő brit művész legutóbbi stúdiólemeze, a New éppen öt éve jelent meg, a Wings-anyagokat beleszámítva (a Beatles-lemezeket természetesen nem) egy friss album éppen a 25. lenne McCartney immár hat évtizedes pályafutása során.

Az új lemezre utaló első jel múlt szombaton jelent meg Macca Twitterén, Facebook-oldalán és Instagramján: a profil- és a háttérképeket egy rejtélyes fehér fotó váltotta fel. Ugyanezen a napon McCartney meglepetéskoncertet adott egy liverpooli klubban, ahol egy új dalt is előadott, a Come Home to You-t. Másnap, 10-én vasárnap egy gyerekrajzra emlékeztető kép jelent meg a sztár közösségi oldalain, amely egyesek szerint egy piramist ábrázol a felkelő nappal, mások szerint egy alagutat vasúti sínekkel. A blog szerkesztője emlékeztetett arra, hogy McCartney legutóbbi lemeze megjelenését is hasonlóan rejtélyes posztok előzték meg.

E hét első két napjára két fekete-fehér fotót tett közzé rajongóinak: az egyiken mikrofonok, egy zongora és fejhallgatók láthatók (akárcsak lemezfelvételkor egy stúdióban), a másikon Paul Gibson gitárja és két utazótáska, ami egy új turnét is jelenthet. A legutóbbi poszt szerdán született: ezen a zenész egy zongoránál ül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.