Városlista
2019. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2011. Augusztus 26. 07:33, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Törtek-zúztak, amerre jártak

Törtek-zúztak, amerre jártak

Kerítéseket rongált meg, kukákat borogatott fel, cserepes tujákat tört össze egy fiatalokból álló banda Tiszafüreden. A település több utcáján végigvonuló fiatal garázdákat a rendőrök elfogták.

Kedden hajnalban verte fel álmából a fiatalokból álló társaság a kisváros több utcájának lakóit. Az ordibálva vonulók kerítéseket rongáltak meg, ingerelték a kutyákat, cserepes tujákat törtek össze, kukákat borogattak és székeket dobáltak. Az esetet egy térfigyelő kamera is megörökítette, a felvételek alapján a rendőrök elfogták a randalírozó fiatalokat. Az egri fiatalok közül ötöt gyanúsítottként hallgattak ki, ellenük csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás. A bandában akadt olyan fiatal, aki még nem töltötte be 18. életévét. (da)

HavariaPress

Címkék: garázda

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 22. 05:00, hétfő | Kék hírek

Letartóztatták a Máriabesnyőn talált csecsemő anyját

Letartóztatta az illetékes bíróság vasárnap azt a nőt, akit emberölés kísérletével gyanúsítanak, mert magára hagyta csecsemőjét Máriabesnyőn - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

2019. Április 20. 18:01, szombat | Kék hírek

Súlyos sérüléssel zárult a fűnyírás

A siófoki rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy somogydöröcskei férfit.

2019. Április 20. 09:53, szombat | Kék hírek

Halálos baleset történt Nagykőrös és Cegléd között

Két autó karambolozott a 441-es úton, a balesetben egy ember meghalt - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szombat reggel az MTI-t.

2019. Április 19. 14:51, péntek | Kék hírek

Kétmilliónyi droggal kapták el a dílernőt

A józsefvárosi nyomozók elfogták azt a nőt, aki lakásában kábítószert árult. A rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével többek között fél kilogramm marihuánát találtak a lakásban.