Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Szeptember 23. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: proaktivdirekt.com

Szuperkönnyű otthoni praktikák hajbajokra

Szuperkönnyű otthoni praktikák hajbajokra

Azok a hölgyek, akik szeretnék, hogy dús, fényes és elsősorban hosszú hajuk legyen, biztosan nehéz szívvel ülnek a fodrászszékbe a töredezett hajvégek miatt.

Az alábbi praktikákkal két legyet üthetünk egy csapásra, ha először megerősítjük hajszálainkat, utána pedig adunk nekik egy extra löketet a növekedéshez.

A töredezett hajvégek ellen

Egyetlen egy alapanyagból nyerhetünk hajerősítő szérumot és pazar pakolást az arcbőrünkre, és ez nem más, mint a répa!

100% répalé az erős hajért: csak masszírozd bele a hajtövekbe, és spriccelős flakonból fújj a hajvégekre is, majd csavard fel a hajad, míg a szer hat. Hatóidő 20 perc, utána mosd ki a hajadból. S hogy addig arcbőrünk is megszépülhessen, áztass be egy fátyolmaszkot a répalébe, majd helyezd ezt az arcodra.

Egy dologra vigyázz használat közben: a répa leve narancssárga foltokat hagyhat, ezért takard le a ruhádat egy régi törölközővel a kúra alatt. Világos hajon - 1-1 tincs végére fújva - tennék egy próbát, nem színezi-e el a hajszínt!

Hajnövesztő szérum házilag

Amennyiben sikerült megerősítened, egészségessé tenned hajkoronádat, jöhet a növesztés:

Kb. 1,5 dl tökmagolajhoz keverj 10 csepp borsmenta olajat. A kapott keveréket vidd fel az ujjaiddal a hajtövekhez, és masszírozd bele a bőrödbe. Ha 1-2 naponta megismétled, akkor 2 hét alatt több centit is nőhet a hajad!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.