Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Augusztus 13. 14:17, szombat | Belföld
Forrás: STOP

Százmilliós üzlet - megvan az augusztusi tűzijáték kivitelezője

Százmilliós üzlet - megvan az augusztusi tűzijáték kivitelezője

Több mint százmillió forintba kerül majd az idei augusztus 20-ai tűzijáték. Az esemény szervezésére kiírt tendert két cég, a PYRO-1 Kft. és a MAFRACHT Kft. konzorciuma nyerte el.

A PYRO-1 Kft. és a MAFRACHT Kft. nyerte el a lehetőséget, hogy megrendezze az augusztus 20-ai budapesti tűzijátékot. A HUNGAROFEST tenderén nyertes egyik cég korábban is dolgozott már a Szent István napi tűzijátékon.

Százöt millió forintért rendezheti meg a két cég a tűzijátékokat Budapesten, Baján és Debrecenben. A két cég közös konzorciumban indult a közbeszerzésen és az eredetileg tervezett 160 milliós keretet jóval alulkínálták.

A PYRO-1 2001-ben alvállalkozóként már részt vett a Szent István napi tűzijáték megszervezésében, fővállalkozóként azonban idén indultak először a tenderen.

A másik cég, a hajózásért felelős MAFRACHT ár sokkal nagyobb falat. A cég a konténeres tengeri szállítmányozásban és a kompos teherfuvarozásban érdekelt. A cégjegyzéki adatok szerint tavalyi nettó árbevétele majd 300 millió forint volt.

STOP

Címkék: tűzijáték

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.