Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Szeptember 03. 18:36, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Sütöttek-főztek a Tupperware klubban

Sütöttek-főztek a Tupperware klubban

Ma (szeptember 3-án), mint minden hónap első szerdáján összejöttek a Tupperware főzőklub tagjai legújabb receptjeiket megosztására és pár ízletes finomság közös elkészítésére.

Ma (szeptember 3-án), mint minden hónap első szerdáján összejöttek a Tupperware főzőklub tagjai legújabb receptjeiket megosztására és pár ízletes finomság közös elkészítésére.

Egy-egy ilyen összejövetel alkalmval nemcsak arra nyílik lehetőség, hogy pontos instrukciókat kapjunk az ételek elkészítéséhez, hanem recepteket is kapunk a Tupperware termékcsalád eszközeinek és edényeinek legegyszerűbb használatával elkészült finomságokhoz. A klub vezetője Drozdikné Jutka nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy felhívja a figyelmet az aktuális akciókra, esetleges árleszállításra, hogy konyhánk tökéletes felszereltségéért ne kelljen súlyos ezreket fizetnünk. Mindezek mellett a Tupperware termékcsalád legújabb kollekciójáról is ad tájékoztatást, hogy minden klubtag tisztában legyen az újdonságokkal.

A mai menü összeállításában is szem előtt tartották a főzőklub tagjai az egészséges összetevőket, a harmonikus, finom ízvilágot és a gusztusos megjelenést. Az ételek egyszerű és gyors elkészítési módját, kíméletes, vitaminokat megtartó párolási-sütési-főzési módját pedig a Tupperware termékcsalád garantálja.

Menü: Előétel: avokádókrémes kiflikorong. Főétel: csalamádés csirkemell, tejfölben főtt tésztával és párolt csirkemáj mexikói módra rizskörettel. Saláta: párolt kukoricás krumplisaláta zöldhagymával bolondítva. Desszert: csöves, párolt kukorica szeletelve.

A főzőklub tárt kapukkal várja az Érdeklődőket. A klubfoglalkozás minden hónap első szerdáján a Móra Ferenc Művelődési Központ emeletén 17:00 órától van. Bátran látogassanak el, nem fogják megbánni!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.

2024. Április 16. 16:36, kedd | Helyi

Összeütközött két gépkocsi az 5-ös főúton

Kiskunfélegyháza határában akadályozza a forgalmat a baleset.