Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Június 24. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: hirado.hu

Sajnáljuk? Hamarosan vége a tévé korszakának

Sajnáljuk? Hamarosan vége a tévé korszakának

Rémesen sok időt töltenek az emberek valamilyen képernyő előtt. És odamegy a pénz, amit néznek.

A Zenith közelmúltban publikált adatai szerint érdekes tendenciát mutat a médiafogyasztás. Évtizedek óta a televízió az első napi médiahasználat szempontjából, és ez – ma – még így van.

Mivel azonban az internethasználat (a mobil és az asztali) élesen emelkedik az elmúlt évtizedben, úgy tűnik, hogy a TV uralkodása hamarosan véget ér.

Mint a Statista percekben kimutatva ábrázolja, a tévé tavalyi 27 perces előnye a napi fogyasztásban idén 13 perces különbségre zsugorodhat.

A Zenith médiafogyasztási előrejelzése szerint a tévé jövőre az internettel azonos időt rabol el az életünkből, s a net 2020-ra alaposan lehagyja.

A hirdetők pedig mennek a megváltozott szokások után: “money follows eyeballs”, azaz “a pénz követi a szemgolyókat”. A Zenith szerint 2017-ben már többet költöttek online hirdetésre, mint tévésre.

Címkék: internet, tévézés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit