Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Október 28. 10:06, hétfő | Helyi sport
Forrás: - Varga Ferenc -

Rangadót nyert a KHTK

Rangadót nyert a KHTK

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában a dobogósok összecsapását rendezték Kiskunfélegyházán. A két csapat az előző szezonban is fordulatos gólgazdag mérkőzéseket játszott.

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában a dobogósok összecsapását rendezték Kiskunfélegyházán. A két csapat az előző szezonban is fordulatos gólgazdag mérkőzéseket játszott.

Kiskunfélegyházi HTK – Tompa SE 3 – 0 (0-0)

Kiskunfélegyháza, 350 néző. 2013. 10. 27- vasárnap 14: 30
Vezette: Fenyvesi Arnold (Péli Ábel, Gyikó Tamás)

KHTK: Tóth P. – Farkas G., Ábel, Némedi, Balog M. (Cseh), Valkovics (Zs. Juhász), Katona B., Palásti (Ujváry), Nagy V. (Bakos), Koncz (Szabó T.), Balog Sz.
Vezetőedző: Némedi Norbert,
Edző: Kádár Tamás, Nádasdi Péter.

Tompa SE: Mikovic – Suknovic, Kárász, Szabadi, Kiss (Óvári), Tesic, Nikutovic (Pálfi), Dordevic (Kovács), Galambos, Godar, Raicevic.
Vezetőedző: Fütyü Illés.

Gólszerzők: Koncz (2), Palásti.
Kitűntek: Koncz, Balog Sz., Palásti, Katona B. illetve a vendégcsapatból az edző nem jelölt meg játékost.
Sárga lap: Némedi, Katona B., Nagy V. illetve Suknovic, Kovács, Szabadi, Kárász.

Nagy volt a tét a mai mérkőzésen, mivel azonos pontszámmal állt mindkét csapat. Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, a csapatok megszervezték védekezésüket, sőt a hazaiak jobban visszahúzódtak, így a vendégek játéka tűnt hatékonyabbnak, kicsivel többet birtokolták a labdát. Az első játékrész főleg az ismerkedéssel telt el, voltak lehetőségek mindkét oldalon, sok szöglet jelezte a hazaiak fölényét, de nem sikerült gólt szerezni a feleknek.
Szünet után a hazaiaknak jót tett az öltözői megbeszélés, változtattak játékukon, hatékonyabban, szervezettebben folytatták a mérkőzést. Sok labdát szereztek a középpályán és veszélyesen játszottak. Az 53. percben Palásti védők mögé lőtt átadását Koncz levette, lefordult védőjéről és a jobbfelsőbe lőtt, 1-0. A hazai csapat játéka nyugodtabb lett, továbbra is veszélyesen domináltak pontos labdajáratással veszélyeztettek. A vendégek játékában nem volt igazi gólveszély. Az 58. percben a hazai térfél közepén Katona B. szerzett labdát, hosszú labdavezetés után a jobboldalon futó Palástit hozta helyzetbe, aki a kifutó kapus mellett elhúzott és magabiztosan kilőtte a jobbalsó sarkot, 2-0.
A hazai csapat a biztos vezetés után sokpasszos adogatással uralta a játékot, a vendégek talán már feladták, nagy volt a hazai nyomás. A 74. percben a nagy kedvvel játszó Koncz a jobb oldalon kapott pontos átadást, egy csel után azonnal kapura tört és 17 méterről erős lapos lövéssel növelte az előnyt. A labda a kapus előtt lepattant, úgy jutott a hálóba, 3-0.

A mai összecsapás az első félidőben kiegyenlített játékot hozott. A második játékrészben újra lehetett látni a hazaiak csapategységét, szervezetten és átgondoltan játszottak, jobban akarták a sikert, megérdemelten tartották otthon a három bajnoki pontot, győzelmükkel a 2. helyre léptek.

Fütyü Illés: Gratulálok ellenfelünknek, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, több sérültünk volt, megelégedtem volna a döntetlen eredménnyel is. Az első gól után eldőlt a mérkőzés.
Kádár Tamás: Szoros volt a mérkőzés, mégis a második helyezett csapat látogatott hozzánk. Nagy volt a tét, mivel az előző szezonban nem tudtuk ellenfelünket legyőzni. A második félidőben a helyzeteinket jobban kihasználtuk, nagyon alázatosan és tudatosan játszottunk. Célunk továbbra is, hogy minél több győzelmet ünnepelhessünk.

U – 19-es mérkőzésen:
Kiskunfélegyházi HTK – Tompa SE 6 – 0 (4-0)

Gólszerzők: Fekete D. (2), Konkoly G., László V., Makai Z., Farkas P.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.