Városlista
2018. december 10, hétfő - Judit

Hírek

2017. December 15. 11:38, péntek | Sport

Rally: Értékes tapasztalatokat szereztünk

Rally: Értékes tapasztalatokat szereztünk

Juhász Csaba - Juhász Zsolt
Mitsubishi EVO X. - Juhász-Média Kft.
Mikulás Rallye 2017.12.09-10.

Új autó, régi pályák, boldogan a célban, kezdhetném így a bevezetőmet a 21. TAXI4 Mikulás Rallye 2017 után.

Ismét testvéreddel Zsoltival vágtál neki a hat gyorsot magába foglaló Mikulás Rally-nak. Várpalota-Kismező, első gyors, első tempós kanyarok. Aztán még jött öt szakasz, és a szervizparkban fogadtalak benneteket. Csillogó szemek, boldogság látszott rajtatok. A kocsin harcban szerzett "sebek" mutatkoztak, de a verseny a célban ér véget. Miként is értékeled életed első összkerekes, nagyvérű autójával teljesített murvás versenyt?

Juhász Csaba:
- Sajnos az első gyorsaságin szembe jött egy fel nem írt lassító! Ilyet még életemben nem hibáztunk. Nem is tudtam palástolni a meglepetésemet, úgyhogy neki is mentünk a gumiknak. Onnan felcsúsztunk egy kicsit a domboldalra.

Letolattunk és mentünk is tovább, de a jobb első kerék nagyon rázott, ezért lassabb tempóban lejöttünk a pályáról.

Etapon megálltunk megnézni a sebeket az autón, megállapítottuk, hogy az autó még harcképes. Kicsit kisebb lendülettel folytattuk a versenyt, mert a cél az volt, hogy minél több tapasztalatot szerezzünk az autóval.

A harmadik szakaszon kaptunk egy jobb hátsó lassú defektet, ezért le kellett cserélnünk a gumikat a szervízben. Sajnos nem volt több puha keverékű gumink. Innentől közepes keveréket használtunk, ami nekünk egyáltalán nem működött. Sokat csúszkáltunk és nem tudtunk javítani az időkön.

Összeségében még így is jól éreztük magunkat és sok értékes tapasztalatot szereztünk.

Legközelebb hol láthatunk versenyezni?

- Következő állomás a Szilveszter Rallye lesz, ahol ismét a testvérem Zsolti fogja diktálni az itinert és ezzel a Mitsubishi EVO X.-el fogunk rajthoz állni.

Köszönjük Partnereink segítségét! Az "Infovárosok hírportál hálózat", Dynax, P.O.P Sales, Szl Tank (Szilágyi László), Civis Solar, Bólya, Gobaldaru, DDZ Med, B-Partner&More, Mihidra Kft., NR Szoftver Kft., Black Point Kft., Magyar Ipar Kft., Vivifier.hu., EastJob, Komplex-D, Nomido Madera, Lanexpert Kft., Tiszaújváros Transz, Naturgold Farms, GoodStone, Olvisz 98, Baromfiudvar, Vivieszt-Med, Best-Tyre Kft., Félix Professional, Assist Trend Észak Kft., Castrol Unilub Kft., Szamsped.hu, Excel It Kft., TT Sped, Mahiti Kft., Zsomar-ker Kft., Andrezol-Net Kft., T-Forex Kft., West-Start., Vozik Balázs E.V., Hard Trans Kft., Kóródi Tamás E.V, Klima Yukon Kft., Kelet-Atlasz Kompresszor Kft., R-Pex 2000 Kft., ProDuct-Price Kft., HB Ce, Extem Line, Thermo-Ciklon, Bionly Kft., Nagy Ferenc E.V. (Munkaerőközv), Andrássy Üzletház, Sascamion Kft., Hernád Fólia Kft., K&K Food, Öko Trans Kft., Inter Agrowashker, Glasstone Kft., Garden Master, Márkó ÁBC, H-Euro Consult Bau Kft, ML Log Kft., FEST-GROUP, Akkusystem.hu, Kartel 97 Bt, Diákmeló Miskolc, Dr Lan Kft., DSG, TiszaBérc Kft, Vanco Bt, Salépker EU 2000 Kft., Karcher Debrecen, Stron Bau Invest Kft., Adó-dó Plusz Kft., Phobextools, Carcolor, Lanexpert.hu, drlan.eu, mihidra.hu, Tóth-Szer Kft., Kiss Zsolt E.V., Interdairy Hungary Kft., Tatár és Társa Kft., Corpus Bútorgyártó Kft., Vollux Rent Kft., Liliomlakókert.hu, Vollux Managment Kft., CSV Logistik, SQ Trade, Neurofeedbackmiskolc.hu, Kelet-Metál Kft., Nyírség MÉH, 4K SHOP.


- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 08. 11:11, szombat | Sport

Volkswagen Polo GTI R5-tel folytatja a MOL Racing Team

2019-ben az új Volkswagen Polo GTI R5-tel versenyez a Rali Európa-bajnokságban a Herczig Norbert – Ferencz Ramón kettős. A MOL Racing Team párosa már a hétvégén bemutatkozik az új autóval.

2018. December 06. 16:06, csütörtök | Sport

Augusztus 4-én lesz jövőre a Forma-1-es Magyar Nagydíj

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) motorsport világtanácsa jóváhagyta a Forma-1-es világbajnokság jövő évi versenynaptárát, amely 21 futamból áll, s a Magyar Nagydíj augusztus 4-i dátummal szerepel benne.

2018. December 06. 09:59, csütörtök | Sport

Rally: Murvára fel!

A Dudás Gergő - Szabó Krisztián kettős is rajthoz áll hétvégén a 22. Mikulás Ralin. A 2018-as évad első murvás versenye Gergő számára ebben, az új felállásban.

2018. December 05. 08:41, szerda | Sport

Rally: Átnyomjuk padlón!

Juhász Csaba - Juhász Zsolt Renault Clio R3C. - Juhász Média Kft. 22. Mikulás Rallye - 2018.12.08-09.