Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Február 04. 18:40, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Pezsgőpukkanás a Tupperware Főzőklubban

Pezsgőpukkanás a Tupperware Főzőklubban

Nagy megtiszteltetés érte a farsangi finomságokkal készülő főzőklub tagjait, hiszen ezúttal Tóthné Hodos Katalin a Kecskeméti Tupperware Területi Képviseletének vezetője is ellátogatott a foglalkozásra.

Nagy megtiszteltetés érte a farsangi finomságokkal készülő főzőklub tagjait, hiszen ezúttal Tóthné Hodos Katalin a Kecskeméti Tupperware Területi Képviseletének vezetője is ellátogatott Művelődési Központ „konyhának” kinevezett klubszobájába.

Stílusosan Tupperware poharakba töltött pezsgővel ünnepelték meg a főzőklub sikereit. Hiszen a létszámot és a foglalkozások hangulatát tekintve is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a minden hónap első szerdáján megrendezésre kerülő Tupperware Főzőklub. Egy-egy foglalkozás mindig teltházzal zajlik és az eseményről készült cikkek, fotógaléria nézettsége is számottevő a Facebook-on ugyanúgy, mint honlapunkon.

A főzőklubokon igyekeznek mindig olyan finomságokat sütni-főzni, ami épp az évszaknak, ünnepeknek megfelelő, könnyen beszerezhető alapanyagokból elkészíthető és egészséges.

A mai foglalkozás a farsangi hangulatot idézte fel az ínycsiklandó túrófánkkal, az ünnepi Zacher-tortával és a Szilikon-királyban elkészített kakaós kevert süteménnyel. Előételként rozspehelyből, zabpehelyből és királybúzalisztből készült egészséges kenyér receptjét tették közkinccsé és természetesen meg is kóstolták a klubtagok. Ki-ki a saját szájíze szerint halas-szendvicsként, ill. vajas kenyérként fogyaszthatta.

Sajnos az influenza-járvány idejét éljük, de a Tupperware Főzőklubban erre is megtalálták a megoldást, hiszen igazi energia- és vitaminbomba is rotyogott a fazékban. Az ínyencek is elismeréssel fogyasztották a kókusztejes, zöldséges ragulevest, mely friss gyömbérrel és sok fokhagymával készült. Különlegessége az érdekesen pikáns ízvilágán kívül az, hogy nemcsak tejcukor érzékenyek fogyaszthatják, de még a paleo diétába is jól beilleszthető, laktató fogás.

Remélem megcsiklandoztam már a menü leírásával is az ízlelőbimbókat és kedvet kapnak arra, hogy mindezeket és sok más Tuppeware eszközökkel és edényekben készült ételt megkóstoljanak. Látogassanak el bátran a főzőklubba, sok szeretettel vár mindenkit Drozdikné Jutka klubvezető.

A főzőklub a Művelődési Központ emeleti klubszobájában minden hónap első szerdáján 17:00 órától tart.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).