Városlista
2019. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2017. Január 23. 15:21, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Rendőrkézen a jászszentlászlói gyújtogató

Rendőrkézen a jászszentlászlói gyújtogató

A kiskunmajsai rendőrök pár órán belül elfogták és őrizetbe vették a gyanúsítottat.

Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsai Rendőrőrse nyomozást folytat rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 21 éves jászszentlászlói férfival szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy 2017. január 21-én 22 óra körül ismeretlen tettes felgyújtott egy jászszentlászlói ház előtt parkoló Nissan típusú személyautót. Néhány órával később újabb bejelentés érkezett, miszerint éjjel az egyik helyi áruházba ismeretlen elkövető betört, majd a berendezési tárgyakat szándékosan felgyújtotta. Ezt követően az ismeretlen elkövető egy helyi lakatlan lakóházba is betört és felgyújtotta a bútorokat, majd ismeretlen helyre távozott. A bűncselekmények elkövetése során közel 15 millió forint kár keletkezett.

A bejelentéseket követően a kiskunmajsai rendőrök azonnal megkezdték az ismeretlen elkövető felkutatását. A nyomozás eredményeként pár órán belül egy 21 éves jászszentlászlói férfi került a nyomozók látókörébe, aki 2016-ban több vagyon elleni bűncselekményt követett el.

A rendőrök a helyi férfit 2017. január 22-én elfogták és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 22. 08:00, hétfő | Helyi

Állati húsvét a Kecskeméti Vadaskertben

Ha itt a Húsvét, akkor biztosan lehet számítani arra, hogy a Kecskeméti Vadaskert is különleges programokkal készült az ünnepekre.

2019. Április 22. 07:26, hétfő | Helyi

Keddtől záporokra, zivatarokra is számíthatunk

Hétfőn hajnaltól északkelet felől egyre nagyobb területen keletire fordul, és megerősödik a szél, záporok, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek.

2019. Április 21. 18:41, vasárnap | Helyi

Négyen sérültek meg egy hármas karambolban Kiskunmajsa határában

Négyen sérültek meg abban a balesetben, amely Kiskunmajsa határában történt vasárnap délelőtt.

2019. Április 21. 18:00, vasárnap | Helyi

Ember tervez, robot végez

ELKÉPESZTŐEN fejlődik az orvostudomány: csodára képesek a sebészeti robotok, személyre szabott protézisek készíthetők háromdimenziós nyomtatóval.