Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Szeptember 07. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Nyárutó a Tupperware Főzőklubban

Nyárutó a Tupperware Főzőklubban

A nyári forróság után, mikor mindenkinek a zöldség és a gyümölcs esik a legjobban, a langyos nyárutón már a finom, zöldséggel dúsított húsoknak is nagy keletje van a terített asztalon.

A nehéz csülkös bab, vagy a székelykáposzta helyett azonban még mindig a könnyedebb ételekre vágyunk, amelyek még lehetőleg könnyen és gyorsan el is készíthetők. Mindezen feltételeknek tökéletesen megfeleltek a Tupperware Főzőklub szeptember 6-ai foglalkozásán elkészült finomságok.

A főétel mellett, előétel és desszert is került a kóstolásra szolgáló tányérkákba, melyeket jóízűen elfogyasztott a vidám társaság.

Az ételek nevezetesen az alábbiak voltak:

  • Cukkinis tojás virágok
  • Zöldbabfőzelék sertésnyelvvel (Tupperware Micro-s Kuktájában készítve)
  • Darált húsos, zöldséges rakottas (Ultra Pro edényben készítve)
  • Grízes almás csoda (Szilikon Hercegnőben készítve)

Ha a fentieket olvasva kedvet kapott egy-egy kóstolásra a Tupperware Főzőklub háziasszonyai szeretettel látják minden hónap első szerdáján 17:00 órától a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában tartandó előadásukra. A belépés díjtalan és vásárlási kötelezettséggel sem jár. Pusztán Drozdikné Jutka foglalkozásvezetőtől remek fogásokat lehet ellesni a Tupperware edények-eszközök használatát illetően. Viszont ha valaki vásárolni, vagy rendelni szeretne ezekből a termékekből, arra is van lehetőség.

Mindenesetre a remek hangulat és a finom falatok garantáltak minden egyes alkalommal!

A soron következő előadás: 2017. október 4-én (szerdán) lesz a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában lesz.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 19:47, péntek | Helyi

Ötéves technikummá alakulnak a szakgimnáziumok 2020 szeptemberétől

A szakképzés megújítása érdekében 2020 szeptemberében a mostani szakgimnáziumok ötéves technikummá, a szakközépiskolák pedig hároméves szakképző iskolákká alakulnak

2019. Április 19. 19:42, péntek | Helyi

Elaludt a gépkocsi vezetője és felborult autójával

Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy gépkocsi pénteken kora délelőtt az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, a 102-es kilométernél.

2019. Április 19. 19:30, péntek | Helyi

Az M5-ös autópályán súlyos baleset történt

Két autó ütközött össze pénteken kora délután az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza térségében.

2019. Április 19. 18:00, péntek | Helyi

Több oka is lehet a tavalyi méhpusztulásnak

Tavaly júliusban néhány hét alatt több mint háromszáz hazai méhészet jelzett méhpusztulást, a szakma mintegy 10–20 százalékát érintette.