Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Szeptember 07. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Nyárutó a Tupperware Főzőklubban

Nyárutó a Tupperware Főzőklubban

A nyári forróság után, mikor mindenkinek a zöldség és a gyümölcs esik a legjobban, a langyos nyárutón már a finom, zöldséggel dúsított húsoknak is nagy keletje van a terített asztalon.

A nehéz csülkös bab, vagy a székelykáposzta helyett azonban még mindig a könnyedebb ételekre vágyunk, amelyek még lehetőleg könnyen és gyorsan el is készíthetők. Mindezen feltételeknek tökéletesen megfeleltek a Tupperware Főzőklub szeptember 6-ai foglalkozásán elkészült finomságok.

A főétel mellett, előétel és desszert is került a kóstolásra szolgáló tányérkákba, melyeket jóízűen elfogyasztott a vidám társaság.

Az ételek nevezetesen az alábbiak voltak:

  • Cukkinis tojás virágok
  • Zöldbabfőzelék sertésnyelvvel (Tupperware Micro-s Kuktájában készítve)
  • Darált húsos, zöldséges rakottas (Ultra Pro edényben készítve)
  • Grízes almás csoda (Szilikon Hercegnőben készítve)

Ha a fentieket olvasva kedvet kapott egy-egy kóstolásra a Tupperware Főzőklub háziasszonyai szeretettel látják minden hónap első szerdáján 17:00 órától a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában tartandó előadásukra. A belépés díjtalan és vásárlási kötelezettséggel sem jár. Pusztán Drozdikné Jutka foglalkozásvezetőtől remek fogásokat lehet ellesni a Tupperware edények-eszközök használatát illetően. Viszont ha valaki vásárolni, vagy rendelni szeretne ezekből a termékekből, arra is van lehetőség.

Mindenesetre a remek hangulat és a finom falatok garantáltak minden egyes alkalommal!

A soron következő előadás: 2017. október 4-én (szerdán) lesz a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában lesz.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit