Városlista
2018. november 13, kedd - Szilvia

Hírek

2017. Szeptember 07. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Nyárutó a Tupperware Főzőklubban

Nyárutó a Tupperware Főzőklubban

A nyári forróság után, mikor mindenkinek a zöldség és a gyümölcs esik a legjobban, a langyos nyárutón már a finom, zöldséggel dúsított húsoknak is nagy keletje van a terített asztalon.

A nehéz csülkös bab, vagy a székelykáposzta helyett azonban még mindig a könnyedebb ételekre vágyunk, amelyek még lehetőleg könnyen és gyorsan el is készíthetők. Mindezen feltételeknek tökéletesen megfeleltek a Tupperware Főzőklub szeptember 6-ai foglalkozásán elkészült finomságok.

A főétel mellett, előétel és desszert is került a kóstolásra szolgáló tányérkákba, melyeket jóízűen elfogyasztott a vidám társaság.

Az ételek nevezetesen az alábbiak voltak:

  • Cukkinis tojás virágok
  • Zöldbabfőzelék sertésnyelvvel (Tupperware Micro-s Kuktájában készítve)
  • Darált húsos, zöldséges rakottas (Ultra Pro edényben készítve)
  • Grízes almás csoda (Szilikon Hercegnőben készítve)

Ha a fentieket olvasva kedvet kapott egy-egy kóstolásra a Tupperware Főzőklub háziasszonyai szeretettel látják minden hónap első szerdáján 17:00 órától a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában tartandó előadásukra. A belépés díjtalan és vásárlási kötelezettséggel sem jár. Pusztán Drozdikné Jutka foglalkozásvezetőtől remek fogásokat lehet ellesni a Tupperware edények-eszközök használatát illetően. Viszont ha valaki vásárolni, vagy rendelni szeretne ezekből a termékekből, arra is van lehetőség.

Mindenesetre a remek hangulat és a finom falatok garantáltak minden egyes alkalommal!

A soron következő előadás: 2017. október 4-én (szerdán) lesz a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában lesz.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 13. 15:57, kedd | Helyi

Nagy léptékben fejlődik a 2. számú választókörzet is

Bense Zoltán a 2. sz. választókörzet önkormányzati képviselője Lakossági Fórumon számolt be az elért eredményekről és az elkövetkező idő terveiről november 12-én a József Attila Általános Iskolában.

2018. November 13. 12:49, kedd | Helyi

Már Kecskeméten is gyógyítanak a bohócdoktorok

A Karitáció Alapítvány bohócdoktorai látogattak el hétfő délelőtt a Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályára

2018. November 13. 08:56, kedd | Helyi

Nem tartotta be a követési távolságot a tehergépkocsi

Az 5-ös számú főúton Kiskunfélegyháza felől Kecskemét irányába közlekedett 2018. november 12-én 15 óra körül egy petőfiszállási férfi egy Fiat Ducato típusú tehergépkocsival.

2018. November 12. 19:07, hétfő | Helyi

Betűbölcsi a könyvtárban

2018. november 13-án, kedden, 10 óráról a Betűbölcsi vendége Csizmadia Anita mentőtiszt, aki csecsemő-, kisgyermek újraélesztés, elsősegélynyújtás témakörben tart gyakorlati bemutatót.