Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. November 10. 10:06, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Nem pusztán hivatásból segítenek

Nem pusztán hivatásból segítenek

Városunk Önkormányzata ünnepséget rendez a Szociális Munka Napja alkalmából ma (november 10-én) 14 órai kezdettel a művelődési központ dísztermében.

A szociális munkás dolga jóval több, mint munka. Tevékenységük közben belepillanthatnak a családok életébe, egyén problémákkal szembesülnek és közben olyan tapasztalatokat szereznek, mellyel az azonnali segítségnyújtáson túl válságmegoldást tudnak kínálni a mindennapi élet küzdelmeihez.

A szociális munka egyidős az emberiséggel, mert minden közösség gondoskodik a tagjairól. Amellett, hogy segíti a nagyobb társadalmi jólét elérését és igyekszik kedvezőbb társadalmi feltételeket teremteni, kiáll az elesettek és bajbajutottak mellett, hogy ők is teljes értékű életet élhessenek. Minden év november 12-én azoknak mondunk köszönetet, akik felelősségteljesen, áldozatkészen és nagy szakmai alázattal végzik munkájukat.

Az idei év jutalmai és dicséretei Csányi József polgármester köszöntője után kerülnek átadásra. Ezt követően ünnepi műsorral kedveskednek a megjelenteknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.