Városlista
2018. december 10, hétfő - Judit

Hírek

2018. Április 12. 15:58, csütörtök | Helyi
Forrás: bacs.katasztrofavedelem.hu

Négyhektárnyi fenyő ég Bugac külterületén

Négyhektárnyi fenyő ég Bugac külterületén

Már több mint harminc tűzoltó dolgozik a bugaci lángok eloltásán.

A Bács-Kiskun megyei település külterületén egy kilenchektárnyi fenyves gyulladt ki.
Mintegy kilenchektárnyi területen lángol a fenyves csütörtök délután a Bács-Kiskun megyei Bugac külterületén. A helyszínre nagy erőkkel érkeztek ki a kiskunfélegyházi, a kecskeméti, a kiskunhalasi, a csongrádi, a szentesi és a monori hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, közös erővel, több oldalról támadva kezdték meg a tűz oltását. A helyszínre riasztották még a fővárosi, a kalocsai, a kiskőrösi, a dabasi és a szegedi hivatásos tűzoltókat, a kisteleki és a ruzsai katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit, valamint a nyárlőrinci, a kiskunmajsai és a tiszakécskei önkéntes tűzoltókat is.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 09. 09:58, vasárnap | Helyi

A második is fényre lobban, jelzi: angyal szállt a földre

A hitet jelképező első gyertyaláng után fellobbant városunk adventi koszorúján december 8-án a reményt jelképező második gyertya is.

2018. December 09. 09:20, vasárnap | Helyi

Idén 56 alkotásból épült meg a Mézeskalács Meseváros

Immáron ötödik alkalommal épül fel Advent idején a Mézeskalács Meseváros, melyeknek minden egyes darabját jótékonysági célzattal készítik a vállalkozó kedvű alkotók, és akik ily módon kívánnak segítséget nyújtani.

2018. December 09. 08:00, vasárnap | Helyi

Ne feledje! Ma állat- és kirakodóvásár!

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a hagyományoknak megfelelően ma is (december 9-én) megrendezésre kerül az ORSZÁGOS ÁLLAT- ÉS KIRAKODÓVÁSÁR a félegyházi vásártéren.

2018. December 08. 21:13, szombat | Helyi

A karácsony már kopogtat az 5. számú választókörzetben is

Mint minden évben, idén is gondoskodott az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője arról, hogy mindenkinek legyen ünnep a karácsony.