Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Október 22. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Nagymamaszerepre készül az egykori szexbomba

Nagymamaszerepre készül az egykori szexbomba

55 éves Csepregi Éva énekesnő, akinek félig skót fia már az anyukájával egy színpadon zenél.

Életkora körül van némi bizonytalanság, korábban néhány forrás azt írta, hogy 1953-ban született, ám saját honlapján 1956-os születési dátumot tűntet fel. Így az jön ki, hogy tizenhat éves volt, amikor az 1972-es Ki Mit tud?-on a Kócbabák nevű lánycsapat tagjaként feltűnt, és éppen csak nagykorú, amikor a Kócbabákkal csatlakozott a Neoton együtteshez.

Önéletrajzi kötetében, a Napraforgóban írja, hogy dolgozott a Chinoin gyár gépkonstrukciós osztályának titkárnőjeként. A Neoton énekesnőjeként az együttes tagjaival beírta a nevét a magyar könnyűzene történetébe. A Neoton volt ugyanis az első magyar zenekar, amelyet menedzseltek hazánkban - a menedzselés akkoriban teljesen ismeretlen fogalomnak számított a szocializmust építő Magyarországon.

A menedzsert Erdős Péternek hívták, aki eredményes munkát végzett, mert a később Neoton Família néven futott csapat nem csak itthon aratott óriási sikereket, de a japán és a spanyol piacon is szép eredményeket ért el, 1983-ban a Yamaha Fesztiválon nagydíjat nyertek. Japánban annak idején igazi szupersztárnak számítottak, sokan ismerték őket, s ennek bizonyítékát is adták. A tokiói metróban megrohanták őket a rajongók.

Erdős Péter halála után a Neoton is felbomlott, Csepregi Éva Végvári Ádámmal Ádám és Éva néven folytatta, mostanában pedig a Neoton Sztárjai nevű formációval lép fel - szinten nagy sikerrel.

Az énekesnő fénykorában igazi szexbomba volt, de lassanként már a nagymama szerepre kell készülnie, egy skót zeneszerzőtől született fia ugyanis jövőre húszéves lesz. Csepregi Évának külön boldogsága, hogy Dávid szintén zenész lett - dobos -, s már szerepeltek is egy színpadon.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára