Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Szeptember 07. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Havassy Press

Nagy bulit rendezhet a Virgo a pincében

Nagy bulit rendezhet a Virgo a pincében

A győri rock élet egyik legközkedveltebb helyszíne a Shadow Rock Café, amely hangulatos pincehelyiségben várja a stílus szerelmeseit. Számos nagyszerű koncertet megélt már a hely, most hétvégén pedig a Virgo zenekar csap a húrok közé.

Két koncert között a legtöbbször csak egy hét telik el a győri Shadow Rock Caféban, ahová a tulajdonos, Martinkovics „Ozzy” Oszkár igyekszik a legszélesebb rock-körökből zenekarokat meghívni. Így valósulhatott meg, hogy volt már rockabilly, vonós-négyes, népzene és humoros country is. A szervezőség folyamatosan figyel arra is, hogy a győri bandáknak fellépési lehetőséget biztosítson. 

Többek között a RedHeart, a Magic Cats és a Cherokee is felejthetetlen bulit nyomott a hangulatos falak között, s a jelek szerint egyre nagyobb az igény a koncertek iránt. Most hétvégén sem marad üresen a hely, hiszen a Virgo zenekar a meghívott, akik garantálják: remek este elé nézhet az, aki ellátogat a helyszínre.

A csapat 2007-ben a régi Virgo és a Grant zenekarok tagjaiból alakult, bár igaz, hogy számos tagcsere nehezítette az előre haladást, ám hamar rendeződtek a sorok, s töretlen erővel mennek előre a rockzene útján. A Virgo zenei örökségeként - Placebo, Garbage, Muse - feldolgozásokat játszva számos klubkoncertet adtak már Pesten és vidéken egyaránt.

Az első pár számot 2009-ben rögzítették, s azóta egyik fő céljuk minél szélesebb körben megismertetni a zenéjüket. A minőségre garancia lehet, hogy a zenekar tagjai több formációban is jelen vannak, hiszen az énekesük Viki, a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekarban is fontos szerepet játszik, mint vokalista; Steve pedig a Sublime MF sorait is erősíti.

Aki tehát egy igazán színvonalas helyen, egy igazán remek koncertet szeretne meghallgatni, az már most írja fel magának: szeptember 10. szombat, este 8 óra, Shadow Rock Café. A belépés ingyenes, a jó hangulat garantált!

Sőt! A szervezőgárda tényleg komolyan gondolja, hogy ha lehet, hetente új bandát mutasson be a győri rockereknek, hiszen 17-én a Twister zenekar fokozza majd a zenei élményt.

 

Címkék: koncert

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára