Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Április 15. 11:17, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Hírek

Megkezdődött a GYIÖK választás

Megkezdődött a GYIÖK választás

Képviselőket választ ma (április 15-én) a város iskoláinak diáksága.

Képviselőket választ ma (április 15-én) a város iskoláinak diáksága. Lényeges változás, hogy a korábbi gyakorlattól eltérően minden általános és középiskolai tagintézményéből 2-2 képviselő lesz tagja a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzatnak. Kapus Krisztián polgármester és Erdei József, GYIÖK-ös képviselő, a Választási Bizottság tagja a József Attila iskolába látogatott, ahol meggyőződtek arról, hogy rendben és fegyelmezetten zajlik a voksolás. A választások eredményhirdetését 15 órakor tartják meg a városházán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.