Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Szeptember 29. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Íme, a szépség új gyermeke!

Íme, a szépség új gyermeke!

Jessica Alba második gyermekáldásából is azonnal pénzt csinált, és címlapon mutatta meg nemrég született babáját.

Bő három évvel Honor első képei után, Jessica Alba, és nevéhez hű férje, Cash Warren újabb szép kerek összeget kapott az OK! magazintól. Ezúttal második gyermekük, Haven első pózolása ért több milliónyit, aminek pontos értékét nem merte egyik fél sem nyilvánosságra hozni. De valószínűleg többet hozott a pici, mint anno nővére, ugyanis ma már nem ér ugyanannyit másfél millió dollár. Mindenesetre az biztos, hogy a hathetes kislány nagyon cuki. Illetve hála az égnek, ő tud mosolyogni is, és nincs olyan szigorú tekintete, mint Honornak volt.

Az exkluzív fotó mellé természetesen egy interjú is megjelent a friss kétszeres anyukával. Melyben megfejtésre került a da Vinci-kódtól is nagyobb rejtély, azaz Haven nevének oka. A kicsit azért keresztelték el Menedéknek, ugyanis csodával határos módon úgy bújt ki a mamájából, hogy a magzatburok még sértetlenül rajta volt. Majd magától megrepedt, és szétnyílt, amikor a baba teljesen kint volt. Ez pedig a szülész szerint rendkívüli jelenség volt, amilyenről még soha nem hallott. Így Haven papája úgy döntött, lányának egész életében magán viselnie annak a nyomát, hogy milyen biztonságban jött a világra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára