Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Október 25. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Mariah Carey nem titkolja tovább

Mariah Carey nem titkolja tovább

Mariah Carey és férje, Nick fél évig gondolkodott, megmutassák-e ikreiket a világnak. Most megtették, sőt egy weboldalt is készítettek, ahol igazi családi képeket láthatunk róluk. Semmi smink és beállítás.

"Nem akartuk, hogy az újságok címlapjain szerepeljenek. Ugyanakkor, annyi csodás percet kaptunk tőlük, hogy mi is, mint minden szülő, büszkélkedni akartunk velük"- kezdi az édesapa. Annak idején terhessége ötödik hónapjáig tagadta Mariah Carey, hogy babát vár, érthető módon, hisz sokat küzdött értük és nem akarta elkiabálni a jó hírt. Most, hogy minden jóra fordult és férjével házasságuk legszebb pillanatait élik, bevallották, hogy termékenységi kezeléseken vettek részt. Az első alkalom azonban vetéléssel végződött. Aztán, amikor végre sikerült, és az ultrahangon kiderült, hogy ikreik lesznek, a házaspár megrémült. "Csodálatos érzés volt, ugyanakkor nagyon ijesztő is hirtelen - vallotta be Mariah. - Nem fogtam fel azonnal, hogy édesanya leszek, nem mertem hinni benne. Ezért is titkoltam, ameddig lehetett. Nem bírtam volna elviselni még egy kudarcot, ha elveszítem őket."

A végén minden jóra fordult, és a pár az ikrek születése után hat hónappal így nyilatkozott: "Szülőnek lenni a legfantasztikusabb élmény, egy teljesen új világ. A szeretet, amit érzünk az ikrek iránt, olyan utakat nyitott meg előttünk, amiről eddig álmodni sem mertünk."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára