Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Október 17. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Larry Hagman: "Túlélem a rákot!"

Larry Hagman:

Larry Hagman, - aki Jockey Ewing szerepét alakította a 80-as évek legsikeresebb sorozatában, a Dallasban - nemrégiben közleményt adott ki. Bejelentette, hogy rákos.

"Jockey Ewingként mindent túléltem, megvesztegetést, zsarolást és csalást. Egyszerűen utolérhetetlen voltam, de a rák elől nem tudtam elfutni." - áll a 80 éves sztár közleményében. Hagman nem árulta el, pontosan milyen típusú rákja van, de állítása szerint a betegség "egy nagyon hétköznapi és gyógyítható fajtájától szenved".

Annak ellenére, hogy a színész rendszeresen jár majd kezelésekre, továbbra is dolgozni akar. A napokban kezdi ugyanis újra forgatni a Dallas sorozatot a TNT csatorna. "12 év telt, de azt senki sem felejtheti el, Jockeyt nem lehet legyőzni!" - mondta mosolyogva Hagman. A színész mellett a sorozatot készítő csatorna is kiáll, amiben csak tudják segíteni fogják a sztárt. Ahogy egykori kollégái, Patrick Duffy és Linda Gray is - akikkel újra közösen forgat -, mindent megtesznek majd azért, hogy ismét együtt legyen a Ewing család. "Folyamatosan kezelésekre járok, miközben a Dallas új részeit forgatjuk. De ennél jobbat el sem tudok most képzelni magamnak, olyan emberekkel leszek körülvéve, akiket szeretek, és akik szeretnek. Ez lesz a záloga a gyógyulásomnak." ? olvasható Hagman közleményében. A színész nem először néz szembe a rákkal: 1990-ben májrákot diagnosztizáltak nála, amit hosszas kezelés, majd végül egy májátültetés után sikeresen legyőzött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára