Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Október 30. 11:13, kedd | PR
Forrás: PR

Kinek milyen az ideális karikagyűrű? 10 variáció, egyik érdekesebb, mint a másik

Kinek milyen az ideális karikagyűrű? 10 variáció, egyik érdekesebb, mint a másik

Egy esküvő szervezésével kapcsolatban megoszlanak a vélemények, hiszen mindenkinek más tetszik és mást álmodott meg. De egy dolog biztos. Szükség van hozzá egy menyasszonyra, egy vőlegényre és végül egy pár gyűrűre.

1. Az első és legismertebb a klasszikus, egyszerű, minden díszítéstől mentes karikagyűrű. Akik kedvelik a hagyományokat, azoknak ez a gyűrű a tökéletes választás a maga sárga vagy vörös színével, mivel semmi nem vonja el a figyelmet az ékszer jelentéséről. Ha mégis picit megbolondítanánk, akkor a belülre gravírozott név és dátum lehet az optimális.

2. A klasszikus karikagyűrűt kicsit tovább lehet fejleszteni, amit a színekkel való játék jellemez. Tehát a hagyományos fazont megkaphatjuk fehér vagy rózsaarany színekben, sőt az extrémebb feketében is akár.

3. A modern darabokat a sokszínűség, a különböző színekkel, formákkal, díszítéssel való játék jellemzi. Ennek köszönhetően minden divatos, ami extrém.

4. Egyre népszerűbbek a többféle színű aranyból készült gyűrűk. Ezek lehetnek két vagy akár három színből is, a lehetőségek tárháza végtelen. A párok egyre nyitottabbak ezek iránt és lehetőleg valami egyedit szeretnének megálmodni.

5. A férfiaknál örvend egyre nagyobb népszerűségnek a mattított gyűrű. Valamiért szívesebben viselnek teljesen, vagy akár részben matt gyűrűt, mint fényeset. Szerencsére ma már minden igényt ki tudnak elégíteni az ékszerszalonok. Akár ötvözhetjük is a színeket és a matt és fényes részeket egyaránt. Sőt, igazán népszerűnek számítanak azok a gyűrűk is, ahol nem két színt kombinálnak, hanem egy fényes részt egy mattal, vagy akár mindent egybe.

6. Az egyik legritkább, de kijelenthetjük, hogy legkülönlegesebb a geometrikus gyűrű. Ritkán látni a hétköznapokban, de talán pont ettől olyan különleges. A belső, ujjal érintkező része a hagyományos lekerekített felület, míg a teteje bármilyen geometrikus alakzatra készülhet.

7. Egy feltörekvő gyűrűtípus, amivel egyre gyakrabban találkozhatunk a páros gyűrű, aminek a mintája tökéletesen kiegészíti egymást. Nagyon dekoratív és egyedi, mivel ritkán választanak ugyanolyan mintát, mint egy másik pár.

8. Az eljegyzési gyűrűhöz hasonló karikagyűrű esete is egyre népszerűbb. Ebben az esetben olyan gyűrűt választ a menyasszony, ami megy az eljegyzési gyűrűjéhez.

9. A geometrikushoz hasonlóan, mérsékelten ismert, de mégis többet látható gyűrűtípus az extrém. Azt, hogy kinek mi tekinthető annak, az teljesen egyéni, de azért egy halálfejes például minden, csak nem hagyományos.

10. Végül pedig az extrémhez közelítő típus a tetovált. Nem biztos, hogy elsőre is ezt gondolnánk, de egyre nagyobb népszerűségnek örvend a bőrbe ágyazott gyűrű. Praktikus, mert nem karcolódik, nem kell félni, hogy megsérül vagy kiesik belőle a kő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Március 01. 10:23, péntek | PR

Hogyan rendezd be lakásodat vintage stílusban?

A vintage lakberendezési stílus az elmúlt években megtartotta népszerűségét. Ezen stílust az antik bútorok, a régi időket idéző dekoráció és a romantikus, természetes összkép jellemzi legjobban.