Városlista
2018. december 16, vasárnap - Etelka

Hírek

2018. Június 12. 17:26, kedd | Helyi sport
Forrás: Dinnyés Gyula

Kihíváson viaskodtak a Koppányok

Kihíváson viaskodtak a Koppányok

2018. június 10-én Gyulán a Termál Campingben versenyeztek a Turul Koppányok, ahol 10 fővel képviselték a városunkat.

Immár második alkalommal rendezte meg a Gyulai Kerecsényi László Íjász Egyesület a 143 lövéses Kihívás versenyét. A verseny különlegessége a kihívás, mert a szokásos versenyektől eltérően, itt két különböző versenyt kell közvetlenül egymás után végiglőni. A 143 lövéses pálya egy 21 célos egy körös 63 lövéses történelmi versenyből és egy 20 célos 80 lövéses pályaíjász versenyből épül fel. Nagy állóképességet és türelmet igényel ennek a versenynek a fegyelmezett végig lövése. Az előző napok és az aznap reggeli borús, felhős idő ellenére napközben már ragyogó idő volt, de a Termál Camping árnyas fái alatt viselhető volt az erős napsütés. A repülőrajtos verseny a két pályán gördülékenyen, súrlódásmentesen zajlott, kora délutánra végeztek az első csapatok, és így volt lehetőség az eredményhirdetésig egy kis pihenésre, más csapatok tagjaival beszélgetésre.

A következő eredmények születtek:

Vadászreflex íj kategóriában, Tamáskovics Gyula és Kis Mónika 1. lett.
Pusztai íj kategóriában: Berente Imréné 1., Dinnyés Gyula 2. helyezést ért el, Szeibert Imre, Szólya Imre, Boldog Bence, Kiss László és Csányi József a középmezőnyben végeztek.


A Koppányok következő versenye a június 17-i DAR TVS 4. állomása lesz Hetényegyházán, a Koppányok aktív közreműködésével.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 05. 20:17, szerda | Helyi sport

Érmekkel, hatalmas egyéni csúcsokkal, újonnan kötött barátságokkal és rengeteg élménnyel tértek haza a DMTK-KVSE úszói

A DMTK-KVSE Aquasport Egyesület nagyon nagy megtiszteltetés érte, hogy úszói ismét meghívást kaptak Temesvárra a Lovas Péter Úszó Emlékversenyre, melyet a Temesvári Delfin Úszó Klub rendezett meg 2018. december 1-én.

2018. November 29. 13:30, csütörtök | Helyi sport

Szép eredmények az 5. Mudin emlékkupán

2018. október 24-én szombaton rendeztek teremíjász versenyt Kétegyházán. 5. Mudin emlékkupa nevet adva a versengésnek a város olimpikonjai tiszteletére.

2018. November 26. 09:06, hétfő | Helyi sport

Szép sikereket értek el a lányok a hétvégén

Idén a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban zajlott a Leány Diákolimpia Országos Döntője, ahol két korosztályban 60 egyesület 180 versenyzője kezdte meg a küzdelmeket.

2018. November 20. 15:13, kedd | Helyi sport

Kiválóan szerepeltek Hódmezővásárhelyen az Úszó Országos Bajnokságon

2018. november 17-18-án Hódmezővásárhelyen kiválóan szerepeltek a Kiskun Vízi- és Szabadidő Sportegyesület versenyzői a VII. Fedett Pályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokságon.