Városlista
2018. szeptember 25, kedd - Eufrozina

Hírek

2018. Június 12. 17:26, kedd | Helyi sport
Forrás: Dinnyés Gyula

Kihíváson viaskodtak a Koppányok

Kihíváson viaskodtak a Koppányok

2018. június 10-én Gyulán a Termál Campingben versenyeztek a Turul Koppányok, ahol 10 fővel képviselték a városunkat.

Immár második alkalommal rendezte meg a Gyulai Kerecsényi László Íjász Egyesület a 143 lövéses Kihívás versenyét. A verseny különlegessége a kihívás, mert a szokásos versenyektől eltérően, itt két különböző versenyt kell közvetlenül egymás után végiglőni. A 143 lövéses pálya egy 21 célos egy körös 63 lövéses történelmi versenyből és egy 20 célos 80 lövéses pályaíjász versenyből épül fel. Nagy állóképességet és türelmet igényel ennek a versenynek a fegyelmezett végig lövése. Az előző napok és az aznap reggeli borús, felhős idő ellenére napközben már ragyogó idő volt, de a Termál Camping árnyas fái alatt viselhető volt az erős napsütés. A repülőrajtos verseny a két pályán gördülékenyen, súrlódásmentesen zajlott, kora délutánra végeztek az első csapatok, és így volt lehetőség az eredményhirdetésig egy kis pihenésre, más csapatok tagjaival beszélgetésre.

A következő eredmények születtek:

Vadászreflex íj kategóriában, Tamáskovics Gyula és Kis Mónika 1. lett.
Pusztai íj kategóriában: Berente Imréné 1., Dinnyés Gyula 2. helyezést ért el, Szeibert Imre, Szólya Imre, Boldog Bence, Kiss László és Csányi József a középmezőnyben végeztek.


A Koppányok következő versenye a június 17-i DAR TVS 4. állomása lesz Hetényegyházán, a Koppányok aktív közreműködésével.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 24. 13:49, hétfő | Helyi sport

Sikeresen szerepeltek a lovasok

2018. szeptember 21. és 23. között rendezték meg Tamásiban a Máchánszky Gyula Regionális döntő és csapat versenyt, amelyen a Bács-Békés-Csongád-Baranya-Tolna megye lovasai versenyeztek.

2018. Szeptember 21. 15:11, péntek | Helyi sport

Európa trónjára ült ismét Hajdú László a DMTK-KVSE Aquasport vezetőedzője

Európa-bajnokságon szerepelt Hajdú László, a Bácsvíz-KVSC masters versenyzője.

2018. Szeptember 17. 13:05, hétfő | Helyi sport

Lúdas Matyi futama

Első alkalommal került megrendezésre XX. KISKUNFÉLEGYHÁZI LIBAFESZTIVÁLON a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub szervezésében a LÚDAS MATYI futama – utcai futóverseny 2018. szeptember 8-án.

2018. Szeptember 17. 09:17, hétfő | Helyi sport

Mindenki dobogóra állhatott

2018. szeptember 15-én Abonyban a Kiskunfélegyházi Birkózó SE csapatából tíz fő vett részt egy felkészülési versenyen, ahol a legfiatalabbak megmutathatták tudásukat.