Városlista
2018. január 18, csütörtök - Piroska

Hírek

2017. November 29. 15:18, szerda | Helyi
Forrás: OrientPress

Kiadós csapadékra kell számítani

Kiadós csapadékra kell számítani

Az elkövetkező napokban havas eső, hó bárhol kialakulhat, a hőmérséklet maximum + 3 és +4 Celsius fokig emelkedik - olvasható a koponyeg.hu előrejelzésében.

Csütörtökön a nap első felében borult időre számíthatunk többfelé kiadós csapadékkal: nagyrészt eső lesz, de az ÉNy-i, É-i tájakon havas eső, hó is hullhat. Az északi hegyeinkben jelentős (10-20 cm) hóréteg alakul ki. A szél ÉNy-ira fordul és megerősödik, a hőmérséklet 0 és +8 fok között alakul (DK-en lesz a legenyhébb idő).

Pénteken változóan felhős, főleg északon tartósabban párás idő valószínű, csapadék nem lesz. Reggel mindenhol fagyni fog, délután +5 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombaton megnövekszik a felhőzet, és DK felől szórványosan alakul ki havas eső, hó. Az északi szél erős lesz. Reggel -1, délután +2 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap délelőtt erősen felhős, délután borult lesz az ég, főleg a déli óráktól van esély havazásra (1-5 cm). A légmozgás erős marad, a csúcsérték -1 és +3 fok között várható.

Hétfőn szakadozik a felhőzet, de marad a borongós idő. Elszórtan fordulhat elő hózápor, havas eső. Erős lesz a nyugati, északnyugati szél, reggel -4, délután +2 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Címkék: eső, fagy, hideg, időjárás, köd, pára

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 17. 18:02, szerda | Helyi

Mit tehetünk, ha már elegünk van a zajból?

Régóta visszatérő probléma a társasházaknál, ha a szomszéd asztalos, a földszinten büfé van, az emeleten pedig hotel.

2018. Január 17. 17:00, szerda | Helyi

Lezárt akta: lopások után rablás és testi sértés

Vádemelést javasolnak a kiskunfélegyházi rendőrök.

2018. Január 17. 15:40, szerda | Helyi

Az életmű

E címmel nyílik kiállítás Gubcsi Attila műveiből a magyar kultúra napja jegyében január 18-án, csütörtökön 17 órakor a városi könyvtárban.

2018. Január 17. 14:43, szerda | Helyi

Megkülönböztető jelzés az utakon: mit (ne) tegyünk?

Az előzékeny vezetés a megkülönböztető jelzéssel közlekedő járművek közelében fokozottan igaz. Hogyan járunk el megfelelően?