Városlista
2018. június 25, hétfő - Vilmos

Hírek

2017. November 29. 15:18, szerda | Helyi
Forrás: OrientPress

Kiadós csapadékra kell számítani

Kiadós csapadékra kell számítani

Az elkövetkező napokban havas eső, hó bárhol kialakulhat, a hőmérséklet maximum + 3 és +4 Celsius fokig emelkedik - olvasható a koponyeg.hu előrejelzésében.

Csütörtökön a nap első felében borult időre számíthatunk többfelé kiadós csapadékkal: nagyrészt eső lesz, de az ÉNy-i, É-i tájakon havas eső, hó is hullhat. Az északi hegyeinkben jelentős (10-20 cm) hóréteg alakul ki. A szél ÉNy-ira fordul és megerősödik, a hőmérséklet 0 és +8 fok között alakul (DK-en lesz a legenyhébb idő).

Pénteken változóan felhős, főleg északon tartósabban párás idő valószínű, csapadék nem lesz. Reggel mindenhol fagyni fog, délután +5 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombaton megnövekszik a felhőzet, és DK felől szórványosan alakul ki havas eső, hó. Az északi szél erős lesz. Reggel -1, délután +2 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap délelőtt erősen felhős, délután borult lesz az ég, főleg a déli óráktól van esély havazásra (1-5 cm). A légmozgás erős marad, a csúcsérték -1 és +3 fok között várható.

Hétfőn szakadozik a felhőzet, de marad a borongós idő. Elszórtan fordulhat elő hózápor, havas eső. Erős lesz a nyugati, északnyugati szél, reggel -4, délután +2 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Címkék: eső, fagy, hideg, időjárás, köd, pára

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 24. 15:42, vasárnap | Helyi

Hajthatatlanok a magyarok, így könnyen rémálom lehet a nyaralásból

Érdemes külföldi tartózkodásunk, nyaralásunk idejére biztosítást kötni, mert annak hiányában esetenként akár milliós költségünk is keletkezhet.

2018. Június 24. 12:03, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Évközi 12. vasárnap - Keresztelő Szent János születésének főünnepe - 2018. június 24.

2018. Június 24. 10:00, vasárnap | Helyi

Pásztorkutyák versenyeznek Bugacon

Június 30-án a Futó-homok félmaraton futóversennyel egy időben, de térben elkülönülve lehet megtekinteni a Speciál CAC kutyakiállítást, a magyar pásztorkutyák országos és nemzetközi kiállítását.

2018. Június 24. 08:00, vasárnap | Helyi

Sajnáljuk? Hamarosan vége a tévé korszakának

Rémesen sok időt töltenek az emberek valamilyen képernyő előtt. És odamegy a pénz, amit néznek.