Városlista
2018. szeptember 22, szombat - Móric

Hírek

2017. November 29. 15:18, szerda | Helyi
Forrás: OrientPress

Kiadós csapadékra kell számítani

Kiadós csapadékra kell számítani

Az elkövetkező napokban havas eső, hó bárhol kialakulhat, a hőmérséklet maximum + 3 és +4 Celsius fokig emelkedik - olvasható a koponyeg.hu előrejelzésében.

Csütörtökön a nap első felében borult időre számíthatunk többfelé kiadós csapadékkal: nagyrészt eső lesz, de az ÉNy-i, É-i tájakon havas eső, hó is hullhat. Az északi hegyeinkben jelentős (10-20 cm) hóréteg alakul ki. A szél ÉNy-ira fordul és megerősödik, a hőmérséklet 0 és +8 fok között alakul (DK-en lesz a legenyhébb idő).

Pénteken változóan felhős, főleg északon tartósabban párás idő valószínű, csapadék nem lesz. Reggel mindenhol fagyni fog, délután +5 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombaton megnövekszik a felhőzet, és DK felől szórványosan alakul ki havas eső, hó. Az északi szél erős lesz. Reggel -1, délután +2 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap délelőtt erősen felhős, délután borult lesz az ég, főleg a déli óráktól van esély havazásra (1-5 cm). A légmozgás erős marad, a csúcsérték -1 és +3 fok között várható.

Hétfőn szakadozik a felhőzet, de marad a borongós idő. Elszórtan fordulhat elő hózápor, havas eső. Erős lesz a nyugati, északnyugati szél, reggel -4, délután +2 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Címkék: eső, fagy, hideg, időjárás, köd, pára

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 22. 19:11, szombat | Helyi

Milyen kutyája van? Erről árulkodik

Amilyen a kutya, olyan a gazdája is? Milyen tulajdonságokat árul el rólunk kedvenc kutyafajtánk?

2018. Szeptember 22. 18:17, szombat | Helyi

Vasárnap hajnali négykor betoppan az ősz

Szeptember 23-án hajnali 3 óra 54 perckor csillagászati értelemben is megkezdődik az ősz.

2018. Szeptember 22. 16:16, szombat | Helyi

Csalás a magyar lottósorsoláson? Egymást érik az elméletek

Nemsokára kezdetét veszi az Ötöslottó sorsolás, melyen ezen a héten 1,88 milliárd forintot nyer az a szerencsés, aki mind az öt kihúzott számot eltalálja.

2018. Szeptember 22. 15:12, szombat | Helyi

Színes programokkal várták a fiatalokat az Autómentes Napon

Kiskunfélegyháza is csatlakozott az Európai Mobilitási Hét programsorozatához, melynek legfőbb célja, hogy felhívja a városlakók figyelmét a megnövekedett autóforgalom okozta környezeti, baleseti és városképi problémákra.