Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2011. Október 27. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Újabb gyerek a Jolie-Pitt családban

Újabb gyerek a Jolie-Pitt családban

Hét gyerekkel érkezett Angelina Jolie a budapesti játszóházba, és amióta az erről készült fotók bejárták a világot, azt találgatják a külföldi lapok, ki lehet az idegen kislány a színésznővel?

Először alig tűnt fel bárkinek az a szőke kislány, aki a hat Jolie-Pitt gyerekkel együtt ment el minap a második kerületi játszóházba. Valójában az egyik ott dolgozó hívta föl a figyelmét mindenkinek arra, hogy a színésznő nem hat, hanem hét gyereket regisztráltatott belépéskor. "Mindegyikük számot és nem nevet kapott, mert nem akartak feltűnést." - nyilatkozta az alkalmazott, ami egyúttal arra is magyarázat, hogy miért nem derült ki, mi a neve a hetedik gyereknek. Persze, hogy ez felkeltette sokak érdeklődését, és azóta megindultak a találgatások: vajon ki lehet ez a kislány?

Kézenfekvő magyarázat lehetne, hogy egy ismerős kislány, de sem a színésznőnek, sem Brad Pittnek nincsenek magyar barátai. A Pitt film forgatására egyelőre nem érkezett olyan sztár, akivel baráti viszonya lenne a párnak, és olyanról sem tudnak a környezetükben, akinek ilyen idős kislánya van.

Mivel Pitt nemrégiben azt nyilatkozna, hogy szeretné, ha mihamarabb tovább bővülne a család, egyesek azt gondolják, talán máris újabb gyereket adoptált a pár.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára