Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Március 13. 19:14, kedd | Külföld
Forrás: mti

Harmincnégy utast rossz helyre vitt egy svéd légitársaság

Harmincnégy utast rossz helyre vitt egy svéd légitársaság

Harmincnégy utast rossz helyre vitt a svéd regionális NextJet légitársaság, Göteborg helyett Lulleában landolt a repülőgép.

A svéd The Local online lap információi szerint a NextJet Sundsvallból Göteborgba indított volna járatot hétfőn, amelyet a göteborgi időjárási körülmények miatt törölni kellett. Erről azonban nem tájékoztatták megfelelő módon a repülőteret és az utasokat sem, a járatra váró 34 utas úgy tudta, hogy göteborgi járatuk csak késik.

A gépre az utasok délután 5 óra helyett este 8 órakor úgy szálltak fel a járatot teljesítő Canadair CRJ200-as fedélzetére, hogy Göteborgban landolnak, de a gép végül menetrend szerint nem délre, hanem északra, Lulleába indult el, és a beszállító kapuknál a légitársaság munkatársai nem vették észre, hogy az utasok jegye máshova szól. Azokat az utasokat, akiket Lulleába kellett volna vinni, a kiinduló repülőtéren, Sundsvallban hagyták.

A légitársaság később elnézést kért az utasoktól a tévedésért.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Kisebb földrengés volt Ausztriában

Kisebb földrengés volt vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben.