Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Január 21. 12:42, vasárnap | Helyi
Forrás: BAON

Halott férfit találtak a régi református temető mellett Halason

Halott férfit találtak a régi református temető mellett Halason

Pénteken kora reggel járókelők hívták ki a mentőket a temető kerítésének tövében fekvő férfihez, akik megállapították, hogy az illető már nem él.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.
A férfi holttestére, a régi reformátustemető, Kárpát utcai bejáratától nem messze a Tambura utcával szemben találtak rá a járókelők kora reggel. Értesítették a mentőket, akik már csak a férfi halálát tudták megállapítani. Kis idő múlva rendőrök is érkeztek és elkezdődött a helyszínelés. A területet a helyszínelés idejére a rendőrség lezárta.

A haláleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete. A rendőrségi boncolás derít majd fényt arra, hogy mi okozhatta a férfi halálát - adta hírül a BAON internetes hírportál.

Fotó: Pozsgai Ákos

Címkék: halott, Kiskunhalas, temető

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.