Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Szeptember 24. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Győzelmi szériában a KHTK II.

Győzelmi szériában a KHTK II.

Kiskunfélegyházi HTK II. – Szabadszállási SE 3-0 (0-0)

Zsinórban negyedszer nyert a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK II., amely a 7. fordulóban a Szabadszállási SE-t látta vendégül szeptember 23-án - adta hírül a Félegyházi Közlöny.

Gólnélküli első félidőt követően a második játékrészben két gyors félegyházi találattal megpecsételődött a vendégek sorsa, a hajrában Páli László alakította ki a 3-0-ás végeredményt.

Előzetesen rangadóra lehetett számítani a megyei II. osztályban, hiszen a Szabadszállási SE a Kiskunfélegyházi HTK második csapatához hasonlóan 13 ponttal rendelkezett, amivel a negyedik helyet foglalta el a táblázaton.

A forma alapján a félegyháziak tűntek esélyesebbnek, legutóbbi három mérkőzésüket megnyerve önbizalomtól duzzadva léptek pályára.

Az első félidőben gólokat nem, csupán helyzeteket láthatott a publikum, a szünet követően azonban Kadosa Zsolt megtörte a gólcsendet, vezetéshez juttatva a félegyháziakat az 55. percben. (1-0)

A hazai találatot néhány perccel később újabb követte, Valkovics Gábor egy gyors kiugratást követően passzolt az üres kapuba. (2-0)

A szabadszállásiak hátrányban sem adták fel, próbáltak nyomást gyakorolni, de a lehetőségeiket nem használták ki. Ellenben a hajrában Valkovics Gábor harcosságának köszönhetően újabb félegyházi gól született, labdaszerzést követően önzetlenül szolgálta ki Páli Lászlót, aki az üres kapuba lőtt. (3-0)

Harcos mérkőzésen a vártnál könnyedebben győzött a lehetőségeit jól kihasználó Kiskunfélegyházi HTK II.

Értékelés:

Nádasdi Péter (vezetőedző, Kiskunfélegyházi HTK II.)

Kicsit csalóka a végeredmény, kemény ellenfél volt a Szabadszállás, a végére talán jobban elfáradtak a hétközi kupameccsüknek köszönhetően, ezért alakulhatott ki nagyobb különbség. Védekezésünk és támadásunk jól működött, több helyzetet kialakítottunk, amiket gólokra váltottunk.

Bács-Kiskun Megyei II. Észak 7. ford. 09. 23.

Kiskunfélegyházi HTK II. – Szabadszállási SE 3-0 (0-0)

Gólszerzők: Kadosa Zsolt 55. p., Valkovics Gábor 59. p., Páli László 86. p.,

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.