Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Április 24. 10:26, kedd | Helyi
Forrás: BAON

Gálázott a Félegyháza, az Akasztó bánta

Gálázott a Félegyháza, az Akasztó bánta

A nagy erőfeszítései ellenére gyenge tavaszt produkáló Akasztó látogatott a múlt héten a kalocsai vereség által felpaprikázott Kiskunfélegyháza otthonába a megye első osztály bajnokság 22. fordulójában.

Bejött a papírforma, az egy hét alatt harmadik meccsét játszó Akasztó súlyos vereséget szenvedett.

Az első játékrészben még úgy, ahogy képes volt tartani magát az Akasztó, bár Palásti korán szerzett gólja hamar megadta a mérkőzés alaphangját. Kétgólos hazai vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok. A második félidő elején aztán hamar betalált Huszka, Koncz Miklós is beköszönt másodszorra is. A vendégek helyzetét tovább nehezítette, hogy Lázár Zsoltot a 76. percben kiállította a játékvezető, így félegyházi részről még egy Marsa mesterhármas is belefért a mérkőzésbe.

Kiskunfélegyházi HTK–Akasztó FC 8–0 (2–0)
Kiskunfélegyháza, 160 néző, vezette: Virág (Kakuk, Soós).
Kiskunfélegyháza: Oroszi – Huszka (Zs. Juhász 56.), Magony, Koncz Zs., Valkai, Lőrincz, Marsa, Koncz M. (Tóth II. István 70.), Palásti, Tóth I István., Ábel (Kadosa 56.). Játékos-­edző: Koncz Zsolt.
Akasztó: Németh – Bánszki, Nagy F., Kudron (Szabó A. 70.), Szabó Zs. (Fésüs 46.), Lázár Zs., Turancsik (Lázár K. 86.), Biber J., Márkus (Fekete 46.), Biber T. (Bende 63.), Kósa. Edző: Szrenkó István.
Gól: Palásti 7., Koncz M. 37., 56., Huszka 54., Marsa 61., 82., 86. Koncz ZS. 80.
Sárga: Kósa 28., Nagy F. 65.
Kiállítva: Lázár Zsolt 76.

Koncz Zsolt: – Végig remek hozzáállással magabiztos győzelmet arattunk.
Judák László, az Akasztó technikai vezetője: – Egy héten belül ez volt a harmadik mérkőzésünk. Szerdán még jól játszottunk, annak ellenére, hogy kikaptunk. Sajnos, mostanra elfáradt a csapat, négy játékos sérülés miatt hiányzott a kezdőcsapatból, ráadásul a második játékrészben egy kiállítás miatt tíz főre fogyatkoztunk. A Kiskunfélegyházának csak gratulálni tudunk, mert szervezetten, jól játszottak. Mi ma csak ennyit tudtunk nyújtani.

Forrás: BAON

Címkék: Akasztó, foci, futball, KHTK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit