Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Április 24. 09:42, csütörtök | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Forgalomkorlátozások

Forgalomkorlátozások

Tájékoztatjuk a tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2014. április 28. – május 1. között az alábbi forgalomkorlátozásokra kerül sor.

Tájékoztatjuk a tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2014. április 28. – május 1. között az alábbi forgalomkorlátozásokra kerül sor és tisztelettel kérjük, hogy a forgalomkorlátozásokat szíveskedjenek figyelembe venni, és annak megfelelően közlekedni, ill. megválasztani az útvonalukat.

I. Április 28-án az esti óráktól tilos lesz a megállás a Kossuth L. u. Izsáki út – MÁV-állomás közötti szakaszán és a MÁV –állomás előtti parkolóban is egészen az április 29. esti órákig, a Návay-emlékmű avató ünnepségének végéig. Parkolásra elsősorban a KÉSZ Aréna Sportcsarnok parkolóit lehet igénybe venni.

II. Április 29-én kb. 15 h-tól teljes lezárásra kerül a Kossuth L. u. Izsáki út – MÁV-állomás közötti szakasza kb. este 18 h-ig, erre a szakaszra ezekben az órákban egyik irányból sem lehet majd beközlekedni (sem a sportcsarnok felől, sem a cipőüzem felöl.)

III.Április 29-én az esti és éjszakai órákban a ballagó középiskolások gyalogos, lovaskocsis, traktoros felvonulásaira kell számítani szerte a városban – elsősorban a fő gyűjtőutakon lehet több csoportra számítani. Kérjük a gépjárművezetők fokozottabb figyelmét!

IV.Április 30-án 6.45 h és kb. 11 h között a Kossuth u. teljes lezárása lesz az 5. sz. főúttól egészen a vasútállomásig a diákballagások miatt. Négy helyen lesz keresztirányú, átmenő forgalom átereszekkel biztosítva – ezeken a pontokon is átengedés akkor történik, ha a rendezvény ezt megengedi:

- Zrínyi u. – Deák F. u. torkolata,

- Batthyány u. – Attila u. torkolata,

- Ady E. u. – Dózsa Gy. u. torkolata,

- Izsáki út – Majsai út torkolata.

A vasútállomás a ballagások ideje alatt is megközelíthető lesz folyamatosan a KÉSZ-Aréna Városi Sportcsarnok parkolóján keresztül.

V. Május 1-én kb. 13.30 h és 14.00 h között a Kossuth u. lezárásra fog kerülni a Lónyai u. Zrínyi u. közötti szakaszon a Móra Ferenc-szobor koszorúzási ünnepsége miatt.

Szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.