Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Május 06. 18:37, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Finom falatok a Tupperware Főzőklubban

Finom falatok a Tupperware Főzőklubban

Ma (május 6-án) a szokásokhoz hűen, mint minden hónap első szerdáján sütöttek-főztek, szorgoskodtak a Tupperware Főzőklubban.

Ma (május 6-án) a szokásokhoz hűen, mint minden hónap első szerdáján sütöttek-főztek, szorgoskodtak a Tupperware Főzőklubban. Az egészséges fogásokban és a jó hangulatban most sem volt hiány, az illatok pedig már a Művelődési Központ aulájában csalogatóan hívogattak az emeleti klubszobába.

A spenót, cukkini és spárga idényzöldségek kerültek ma előtérbe, hiszen a piacon mostanság ezeket szerezhetjük be pénztárcabarát áron.

Az egészséges, vitaminokban és rostban gazdag hozzávalókból a következő menü állt össze:

  • Előételként: cukkini ropogós fekete szezámmaggal
  • Főételként: húskedvelőknek zúzapörkölt gerslivel (mikrós kuktában készítve), zöldségimádóknak parmezános, tejszínes, spárgás penne
  • Desszertként: darálós keksz (sós, sajtos, kókuszos), vaníliás darázsfészek Szilikon Hercegnőben készítve és spenótos-túrós tavaszi tekercs készült.

Már a menü elolvasásától is bizseregnek ízlelőbimbóink, nemhogy a kóstolásától. Aki ellátogat a főzőklubba az pedig bizony minden ételt végigkóstolhat, így könnyebb eldöntenie, hogy melyik receptet tartja érdemesnek arra, hogy otthon saját maga is elkészítse. Emellett a Tupperware eszközök használatát is elsajátíthatja, illetve lehetőség nyílik arra is, hogy rendeljen belőlük.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nem edénybemutató, termékbemutató folyik a főzőklubban, hanem egy olyan baráti összejövetel, ahol megoszthatják egymással a tapasztalatokat, recepteket az odalátogatók. Bárki ellátogathat a foglalkozásokra, szívesen látott vendég mindenki, akit egy kicsit is érdekel a főzés, a különféle fogások elkészítésének módja, vagy egyszerűen csak jól akarja érezni magát és egy kellemes délutánt eltöltene úgy, hogy még közben tanul is néhány hasznos dolgot.

A Tupperware Főzőklub minden hónap első szerdáján 17 órakor a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában tartja foglalkozását. Nem kell előre bejelentkezni, elég ha kíváncsiságból ellátogat egy-egy rendezvényre és garantáltan maradni is fog, mert a remek hangulat rendszeres vendég a klubban.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.