Városlista
2018. november 16, péntek - Ödön

Hírek

2018. November 07. 08:58, szerda | Helyi
Forrás: BAON

Emberi maradványokat találtak a Tiszaalpárnál kiégett tanyaépületben

Emberi maradványokat találtak a Tiszaalpárnál kiégett tanyaépületben

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy csaknem száz négyzetméter alapterületű tanyaépület Tiszaalpár és Bokros között kedden éjszaka.

A tűzesethez a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik több órán át tartó megfeszített munkával tudták csak eloltani a teljesen lángokban álló épületet. A tűz során az ingatlan födémje is beszakadt. Az utómunkálatok során a kiégett épületben emberi maradványokat találtak a tűzoltók.

Mint azt Kovács Andreától, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, a tűz keletkezésének körülményeit tűzvizsgálat hatósági eljárás fogja megállapítani, ami jelenleg is folyamatban van.

Az üggyel kapcsolatban kerestük a rendőrséget is. Mint azt Hürkecz Zoltán, megyei sajtószóvivő a Baon.hu-nak elmondta, a Kecskeméti Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Az eljárás jelenlegi szakaszában az idegenkezűség kizárható.

Úgy tudjuk, hogy a házban talált emberi maradványról még nem sikerült megállapítani, hogy nő vagy férfi az elhunyt személy, azt orvosszakértő fogja vizsgálni. Információink szerint a kigyulladt épület egy lakatlan tanya volt, ahová egy hajléktalan személy beköltözött és vélhetően be akart gyújtani, amikor kigyulladt a ház.

Címkék: Bokros, tűz, Tiszaalpár

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 15. 20:18, csütörtök | Helyi

Humánmeteo: fejfájós péntek jön

Pénteken nem érkezik front, de főként reggel és még az ezt követő időszakban is az ízületi panaszok felerősödésére lehet számítani.

2018. November 15. 20:01, csütörtök | Helyi

Sarkalatos kérdésekre kaptak választ a selymesiek

Lakossági fórumot tartott a 10. számú választókerület önkormányzati képviselője Ván Jenő november 13-án Selymesben, a közösségi házban.

2018. November 15. 16:49, csütörtök | Helyi

A táplálkozás és az egészség megváltozott világunkban

A feldolgozott élelmiszerek és az ipari takarmányon nevelt állatok termékeinek hatása az emberi szervezetre - Mester Károly agrármérnök 2018. november 22-én 17 órakor tart előadást a Szakmaközi Művelődési Házban.

2018. November 15. 16:20, csütörtök | Helyi

Gépjárművezetői állás

Köztisztasági takarítógép vezetésére gépjárművezetőt keresnek.