Városlista
2019. január 23, szerda - Zelma

Hírek

2018. November 07. 08:58, szerda | Helyi
Forrás: BAON

Emberi maradványokat találtak a Tiszaalpárnál kiégett tanyaépületben

Emberi maradványokat találtak a Tiszaalpárnál kiégett tanyaépületben

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy csaknem száz négyzetméter alapterületű tanyaépület Tiszaalpár és Bokros között kedden éjszaka.

A tűzesethez a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik több órán át tartó megfeszített munkával tudták csak eloltani a teljesen lángokban álló épületet. A tűz során az ingatlan födémje is beszakadt. Az utómunkálatok során a kiégett épületben emberi maradványokat találtak a tűzoltók.

Mint azt Kovács Andreától, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, a tűz keletkezésének körülményeit tűzvizsgálat hatósági eljárás fogja megállapítani, ami jelenleg is folyamatban van.

Az üggyel kapcsolatban kerestük a rendőrséget is. Mint azt Hürkecz Zoltán, megyei sajtószóvivő a Baon.hu-nak elmondta, a Kecskeméti Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Az eljárás jelenlegi szakaszában az idegenkezűség kizárható.

Úgy tudjuk, hogy a házban talált emberi maradványról még nem sikerült megállapítani, hogy nő vagy férfi az elhunyt személy, azt orvosszakértő fogja vizsgálni. Információink szerint a kigyulladt épület egy lakatlan tanya volt, ahová egy hajléktalan személy beköltözött és vélhetően be akart gyújtani, amikor kigyulladt a ház.

Címkék: Bokros, tűz, Tiszaalpár

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 22. 18:32, kedd | Helyi

Figyelem! Baleset az E5-ös úton!

Az E5-ös úton a Kunszállási bekötőút után Kecskemét felé baleset történt.

2019. Január 22. 17:00, kedd | Helyi

Humánmeteo: fejfájós szerda jön

Kettősfronti hatás várható szerdán, emiatt többeknél jelentkezhetnek időjáráshoz fűződő panaszok.

2019. Január 22. 15:31, kedd | Helyi

Felhívás helyi kitüntetési javaslattételre

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata – a 10/2016. (IV. 01.) önkormányzati rendelete alapján – lehetőséget biztosít kitüntető cím, kitüntető díjak és elismerő oklevél adományozására.

2019. Január 22. 14:52, kedd | Helyi

Véradások februárban

Februárban is szervez véradást a Vöröskereszt Kiskunfélegyházi Szervezete.