Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. November 07. 08:58, szerda | Helyi
Forrás: BAON

Emberi maradványokat találtak a Tiszaalpárnál kiégett tanyaépületben

Emberi maradványokat találtak a Tiszaalpárnál kiégett tanyaépületben

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy csaknem száz négyzetméter alapterületű tanyaépület Tiszaalpár és Bokros között kedden éjszaka.

A tűzesethez a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik több órán át tartó megfeszített munkával tudták csak eloltani a teljesen lángokban álló épületet. A tűz során az ingatlan födémje is beszakadt. Az utómunkálatok során a kiégett épületben emberi maradványokat találtak a tűzoltók.

Mint azt Kovács Andreától, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, a tűz keletkezésének körülményeit tűzvizsgálat hatósági eljárás fogja megállapítani, ami jelenleg is folyamatban van.

Az üggyel kapcsolatban kerestük a rendőrséget is. Mint azt Hürkecz Zoltán, megyei sajtószóvivő a Baon.hu-nak elmondta, a Kecskeméti Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Az eljárás jelenlegi szakaszában az idegenkezűség kizárható.

Úgy tudjuk, hogy a házban talált emberi maradványról még nem sikerült megállapítani, hogy nő vagy férfi az elhunyt személy, azt orvosszakértő fogja vizsgálni. Információink szerint a kigyulladt épület egy lakatlan tanya volt, ahová egy hajléktalan személy beköltözött és vélhetően be akart gyújtani, amikor kigyulladt a ház.

Címkék: Bokros, tűz, Tiszaalpár

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 19:47, péntek | Helyi

Ötéves technikummá alakulnak a szakgimnáziumok 2020 szeptemberétől

A szakképzés megújítása érdekében 2020 szeptemberében a mostani szakgimnáziumok ötéves technikummá, a szakközépiskolák pedig hároméves szakképző iskolákká alakulnak

2019. Április 19. 19:42, péntek | Helyi

Elaludt a gépkocsi vezetője és felborult autójával

Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy gépkocsi pénteken kora délelőtt az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, a 102-es kilométernél.

2019. Április 19. 19:30, péntek | Helyi

Az M5-ös autópályán súlyos baleset történt

Két autó ütközött össze pénteken kora délután az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza térségében.

2019. Április 19. 18:00, péntek | Helyi

Több oka is lehet a tavalyi méhpusztulásnak

Tavaly júliusban néhány hét alatt több mint háromszáz hazai méhészet jelzett méhpusztulást, a szakma mintegy 10–20 százalékát érintette.