Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. November 05. 18:10, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Egyre népszerűbb a Tupperware Főzőklub

Egyre népszerűbb a Tupperware Főzőklub

Nemcsak az egészséges és finom ételek csábítóak a Tupperware Főzőklub havi rendszerességgel megrendezett foglalkozásain, hanem a kellemes társaságnak, a receptgyűjtési lehetőségnek és szaktanácsadásnak vonzereje van.

Nemcsak az egészséges és finom ételek csábítóak a Tupperware Főzőklub havi rendszerességgel megrendezett foglalkozásain, hanem a kellemes társaságnak, a receptgyűjtési lehetőségnek és szaktanácsadásnak vonzereje van.

Minden hónap első szerdáján 17 órakor a Móra Ferenc Művelődési Központban vehetünk részt a Tupperware Főzőklub rendezvényén, ahol a tősgyökeres klubtagok mellett jó szívvel látnak minden új látogatót. Megismerhetjük a Tupperware edények és eszközök használatát, praktikus tanácsokat kapunk a gyors és finom ételek elkészítéséhez, recepteket cserélhetünk, és nem utolsósorban kellemes társasággal tölthetjük el esténket. Mai rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut a főzésre-sütésre, pedig mindenkinek természetes igénye, az egészséges és jóízű ételek fogyasztása . Akinek már vannak eszközei, edényei a Tupperware-tól, de használatának sokrétűségéről még csak halvány elképzelései vannak, azoknak is ideális a főzőklub. Amennyiben még nem ismeri őket, úgy még inkább hasznos ellátogatni egy-egy ilyen foglalkozásra, ahol még lehetőség nyílik arra is, hogy bővítse az ember konyhai felszerelését.

Minden klubest alkalmával egy komplett menü készül el, melyből kóstolót is kapnak a megjelentek, így könnyebb elsajátítani a receptet is. A mai klubfoglakozáson sem maradt üres szék, és a hónapról-hónapra duzzadó létszámot tekintve a rendezők bíznak benne, hogy előbb-utóbb ki fogják nőni a főzőszobájukat.

Szeretettel várnak továbbra is minden gyakorló és gyakorlott háziasszonyt, konyhatündért vagy épp csak a fortélyokkal ismerkedő lányokat is.

Mai menü:

1.) Előétel: Zabpelyhes-rozsos zsúrkenyér chilis túrókrémmel

2.) Leves: Gyömbéres-vajas-almakrémleves

3.) Főétel: Rakott káposzta ill. Spenótos pesto csigatésztával

4.) Desszert: Diós-tökös sütemény

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.