Városlista
2019. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2011. Augusztus 27. 14:33, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Dühöngőfogdába zárták a gyerekeket a tanárok

Dühöngőfogdába zárták a gyerekeket a tanárok

Büntetőper indult pénteken a Kecskeméti Városi Bíróságon az ellen a huszonnyolc pedagógus ellen, akik több alkalommal zártak be gyerekeket egy dühöngőhelyiségbe a kecskeméti Juhar utcai speciális bentlakásos iskolában.

Személyi szabadság megsértése miatt indult pénteken büntetőper a kecskeméti Juhar utcai speciális bentlakásos iskola huszonnyolc tanára ellen a Kecskeméti Városi Bíróságon. A vád szerint a tanárok éveken keresztül több problémás gyereket bezártak egy úgynevezett dühöngőhelyiségbe, ami mintegy fogdaként működött. A gyerekeket hosszabb-rövidebb időre zárták be, 20-30 perctől akár egész éjszakáig. Az első tárgyalási napon a vádat ismertették, majd hétfőn az elsőrendű vádlott, az iskola igazgatójának meghallgatása következik, akit tavasszal az iskola fenntartója, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat felfüggesztett, így fizetést kap, de dolgoznia már nem kell. A perben tizenkét tárgyalási nap lesz, ítélet várhatóan októberben születik majd. (da)

HavariaPress

Címkék: tárgyalás

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 22. 05:00, hétfő | Kék hírek

Letartóztatták a Máriabesnyőn talált csecsemő anyját

Letartóztatta az illetékes bíróság vasárnap azt a nőt, akit emberölés kísérletével gyanúsítanak, mert magára hagyta csecsemőjét Máriabesnyőn - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

2019. Április 20. 18:01, szombat | Kék hírek

Súlyos sérüléssel zárult a fűnyírás

A siófoki rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy somogydöröcskei férfit.

2019. Április 20. 09:53, szombat | Kék hírek

Halálos baleset történt Nagykőrös és Cegléd között

Két autó karambolozott a 441-es úton, a balesetben egy ember meghalt - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szombat reggel az MTI-t.

2019. Április 19. 14:51, péntek | Kék hírek

Kétmilliónyi droggal kapták el a dílernőt

A józsefvárosi nyomozók elfogták azt a nőt, aki lakásában kábítószert árult. A rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével többek között fél kilogramm marihuánát találtak a lakásban.