Városlista
2019. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2019. Április 14. 16:25, vasárnap | Helyi
Forrás: BAON

Döntetlen született a megyei rangadón

Döntetlen született a megyei rangadón

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában a felújított pályán fogadta a Kiskunfélegyházi HTK a Kiskőröst.

A vendégek már a mérkőzés elején kihagytak egy ziccert és egy tizenegyest. Ezt követően kiegyenlített játék folyt a pályán, de a hazaiak többet birtokolták a labdát - olvasható a BAON internetes hírportál beszámolójában.

Kiskunfélegyházi HTK–Kiskőrös 1–1 (0–0)

A második félidőben, egy harcosabb, elszántabb Kiskőrös játszott, sokkal veszélyesebb helyzeteket alakítottak ki, mint a kiskunfélegyháziak. Már úgy tűnt, hogy nem esik gól a találkozón, de a hazaiak ismét szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a 88. percben, amiért büntető járt. Ezt már Nagy Attila révén sikerült értékesíteni 0–1. A hátralévő időszakban a kiskunfélegyháziak mindent megpróbáltak, hogy kiegyenlítsenek, és ez sikerült is a 90. percben. A vendégek szerint a gól előtt a labda elhagyta a játékteret, a játékvezető azonban másképpen látta, és Nagy Attila révén egyenlítettek. Az eset után Lesták Márk reklamált, amiért a játékvezető felmutatta neki a piros lapot.

(Fotók: Szentirmay Tamás - BAON.HU)

Címkék: KHTK

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 22. 08:00, hétfő | Helyi

Állati húsvét a Kecskeméti Vadaskertben

Ha itt a Húsvét, akkor biztosan lehet számítani arra, hogy a Kecskeméti Vadaskert is különleges programokkal készült az ünnepekre.

2019. Április 22. 07:26, hétfő | Helyi

Keddtől záporokra, zivatarokra is számíthatunk

Hétfőn hajnaltól északkelet felől egyre nagyobb területen keletire fordul, és megerősödik a szél, záporok, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek.

2019. Április 21. 18:41, vasárnap | Helyi

Négyen sérültek meg egy hármas karambolban Kiskunmajsa határában

Négyen sérültek meg abban a balesetben, amely Kiskunmajsa határában történt vasárnap délelőtt.

2019. Április 21. 18:00, vasárnap | Helyi

Ember tervez, robot végez

ELKÉPESZTŐEN fejlődik az orvostudomány: csodára képesek a sebészeti robotok, személyre szabott protézisek készíthetők háromdimenziós nyomtatóval.