Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Augusztus 30. 07:30, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti - fotó: twitter

Cliff Richard új albummal jelentkezik

Cliff Richard új albummal jelentkezik

Cliff Richard brit popsztár szerdán bejelentette, hogy 14 évvel legutóbbi lemeze után, novemberben új albummal jelentkezik, csupa új számokkal.

A 77 éves zenész a Rise Up címet adta az új lemeznek ezzel is ünnepelve azt a nehéz időszakot, amelyen túl van. Richard megnyerte a BBC elleni kártérítési perét, amelyet azért indított, mert a brit közszolgálati tévé élő helikopteres közvetítésben számolt be arról, amikor 2014-ben a rendőrség megszállta az otthonát bizonyítékok után kutatva egy nyolcvanas évekbeli szexuális bántalmazási gyanúval kapcsolatban.

Az énekest nem vették őrizetbe és meg sem vádolták semmiféle bűncselekménnyel. A brit bíróság ítélete szerint viszont súlyosan megsértették a jogait az ügy szenzációhajhász tálalásával.

Nagy-Britannia első saját popsztárja a 16 számot tartalmazó új albumának bejelentését éppen első kislemeze hatvan évvel ezelőtti kiadásának évfordulójára időzítette. A Move It című felvétel 1958. augusztus 29-én jelent meg.

A sztár a londoni Abbey Road-i Stúdióban megtartott sajtóértekezletén azt mondta: a Rise Up jól tükrözi lelkiállapotát. "Sikerült kijutnom ebből az ingoványból" - tette hozzá.

Richard arról is beszélt, hogy a lemez egyfajta újjászületés számára.

A lemezen csaknem negyed század után először énekel egy duettet is Olivia Newton-Johnnal.

A Beatles és Elvis Presley után Cliff Richard volt a legkelendőbb zenész a brit kislemezek történetében. Legnagyobb slágerei között szerepel a The Young Ones, a Living Doll, a Summer Holiday, a Mistletoe And Wine és a The Millennium Prayer.

Címkék: album, cliff richard, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.