Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Január 23. 16:42, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Bunyótól mentette meg keresztfiát az Oltári csajok főszereplője

Bunyótól mentette meg keresztfiát az Oltári csajok főszereplője

Ember Márknak még nincsen saját családja, de a keresztfiára úgy tekint, mint a gyermekére, nem csoda hát, hogy Mirkót a legjobb barátjának is tartja.

Annyira egy hullámhosszon vannak, hogy szinte olvasnak egymás gondolataiban, és gyakran bizony távolról is érzik egymást. Nemrégiben például ennek a furcsa hatodik érzéknek köszönhetően sikerült megóvnia Mirkót egy verekedéstől.

Az Oltári csajok Herczeg Kornélja megveti azokat az erkölcsöket, illetve látásmódot, amit a sorozatbeli családja képvisel. A karaktert megformáló Ember Márk viszont pont a szöges ellentétje ennek, hiszen az ő életében óriási jelentősége van a szeretteinek, a szerb származásának és a tradícióiknak. Amióta a Vígszínház oszlopos tagja, életvitelszerűen a fővárosban él, ám amikor csak teheti, hazautazik Pomázra a különböző ünnepekre.

„Nagy jelentőséggel bírnak számomra a szerb hagyományok, amiket ősidők óta tartunk. Amikor az elfoglaltságaim miatt nem tudok hazamenni a családi ünnepekre, akkor általában a keresztfiammal itt, Budapesten ünneplünk. Őrizzük a régi tradícióinkat. Például húsvétkor nem kölnivel fújjuk le a lányokat, hanem az ősi szokásaink szerint egy virágot belemártunk a vízbe, és úgy adjuk oda a hölgyeknek”– árulta el Márk.



A fiatal színész a keresztfiát tartja a legjobb barátjának. Annyira szoros és mély lelki kapcsolat van köztük, hogy gyakran távolról is érzik egymást. Ezt bizonyítja az is, ami legutóbb esett meg velük. „Most szilveszterkor történt, hogy játszottam a színházban, de korábban megbeszéltük, hogy az éjszaka folyamán találkozunk majd egy szórakozóhelyen. Az éjfélt még a Vígben töltöttem, de egyszer csak elfogott egy olyan érzés, hogy nekem most azonnal Mirkó mellett a helyem. Elsiettem és amikor betoppantam a buliba, ahol ő volt, éppen egy verekedés kezdett kialakulni körülötte. Már pattanásig feszült a hangulat és végül én csitítottam le a feleket. Úgy tűnik, hogy ez a köztünk levő hatodik érzék megint működött” – mondta Márk, aki azt is elmesélte, hogy Mirkótól sem áll távol a színészet, hiszen volt már rá példa, hogy a Magyarországi Szerb Színházban együtt játszottak.

Címkék: oltári csajok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára