Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Május 08. 17:04, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Bruce Willis játssza Mike Tyson felfedezőjét

Bruce Willis játssza Mike Tyson felfedezőjét

Bruce Willis játssza Mike Tyson felfedezőjét és edzőjét a Cornerman című filmben - osztotta meg értesülését a Variety.com.

A szereposztást hétfőn hozták nyilvánosságra. A filmet a Homeland-sorozat rendezőként debütáló színésze, Rupert Friend forgatja.

A Cornerman a 80-as évek New Yorkjában játszódik, amikor a bokszlegendákat edző Cus D'Amato (Willis) felfedezi a 13 éves Tysont. A fiatal bokszoló szerepét még nem osztották ki.

A produkció felvételei ősszel kezdődnek.

"A történet két fergeteges tehetség egymás iránti mély szeretetéről szól, mindketten elég bátrak ahhoz, hogy megosszák egymással félelmeiket és ezzel egyre jobb teljesítményre sarkallják egymást" - fogalmazott közleményében a rendező. Hozzátette: filmje arról is szól, hogy küzdeni kell azért, amiben hiszünk, és felveti annak kérdését, hogy valójában mit is jelent az erő.

Mike Tyson volt 20 évesen a legfiatalabb nehézsúlyú bokszoló, aki valaha világbajnokságot nyert. Versenyzői pályafutása 1985-től 2005-ig tartott. Közben 1992-ben három évig börtönben ült, miután szexuális erőszak miatt elítélték. Tyson tagadta a vádat. A börtönben áttért az iszlám hitre.

A nehézsúlyú profi bajnokról 1995-ben Uli Edel forgatott tévéfilmet, amelyet Acélököl - Tyson címmel mutattak be. Életéről dokumentumfilmek is készültek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára